Acasă Stirile zilei Steaua isi va schimba numele si culorile! E definitiv!

Steaua isi va schimba numele si culorile! E definitiv!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Steaua va juca fara sigla la meciul cu CSMS Iasi, si asta din cauza problemelor cu emblema si insemnele clubului pe care le va schimba cat mai curand, a declarat presedintele Stelei, Valeriu Argaseala.

“Duminica vom pune in aplicare hotararea. Nu vom mai folosi cuvintul Steaua pe echipament si vom juca in tricourile galbene, de deplasare. Am trimis o adresa la MApN prin care am solicitat sa ne intilnim in cursul zilei de luni si ne vom intilni pentru a stabili conditiile in care vom putea folosi emblema si insemnele clubului din nou. Nu se pune problema sa nu putem folosi numele. Suporterii sa stea linistiti”, a declarat Argaseala.

Viorel Paunescu, fost oficial al Stelei si apropiat al lui Gigi Becali, a dezvaluit planul pe care finantatorul campioanei are de gind sa il aplice dupa ce Stelei i s-a luat dreptul de a folosi marca formatiei din Ghencea.

Presedintele onorific al campioanei spera, totusi, ca cele doua parti sa ajunga la o intelegere, Paunescu afirmind ca intre cele doua parti vor urma os erie de negocieri.

“Daca nu va ajunge la o intelegere cu oficialii Armatei, Gigi Becali o sa schimbe culorile si sigla, dar nu se pune problema ca Steaua sa ramina pe dinafara sau sa nu mai joace in Europa. Dar vor fi negocieri si, cel mai probabil, vor ajunge la un acord. Nu se pune problema ca Steaua sa dispara”, a declarat Viorel Paunescu la DolceSport.

Ii pune alt nume clubului? Varianta halucinanta a lui Mititelu! Pe linga culori si sigla, campioana poate avea din retur si un alt nume. Mititelu a gasit o solutie cel putin amuzanta: Carmen Bucuresti!

“Steaua nu a pierdut mare lucru. Poate doar asa, ca imagine. Nimeni nu poate sa-i ia numele. Are un nume distins de marca inregistrat in 1990. Numele de FC Steaua Bucuresti nu i-l poate lua nimeni. Iar emblema aia, cu steaua soldatilor rosii e o amintire urita, comunista. Isi face alta sigla si cu asta basta. In doua saptamini devine cunoscuta noua sigla la ce brand au. Ministerul nu poate sa faca echipa echipa decit la nivel amator. Cei care cinta prohodul Stelei nu cunosc legea cum trebuie. Dupa legea 31 se numeste Steaua Bucuresti SA, nu poate nimeni sa ia numele asta. Baza Stelei e numele, nu sigla aia care ma infioara, ca e sovietica. Becali sa faca dreptate si sa numeasca echipa Carmen, cea care a fost in 1947. A ajuns armata sa faca fotbal”, a declarat Adrian Mititelu la FANATIK SHOW.

Sursa: fanatik.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos