Acasă Stirile zilei STATUL ISLAMIC pregateste un SUPER HOLOCAUST MONDIAL!

STATUL ISLAMIC pregateste un SUPER HOLOCAUST MONDIAL!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Presedintele ceh Milos Zeman atrage atentia asupra gruparii Statul Islamic (SI) care pregateste, in opinia sa, un super Holocaust mondial cu sute de milioane de victime.

„Gruparea Statul Islamic seamana cu Germania nazista de la inceputul anilor ’30. Ceea ce ne ameninta este un super Holocaust, care nu va lovi sase milioane de evrei, ci sute de milioane de persoane de diferite religii, atei si chiar musulmani”, a declarat Zeman la Praga, la un forum organizat cu ocazia marcarii a 70 de ani de la eliberarea lagarului nazist de la Auschwitz-Birkenau si a Zilei internationale pentru comemorarea victimelor Holocaustului.

Pentru a impiedica un nou Holocaust, „avem nevoie de o actiune internationala coordonata la nivel international, sub egida Consiliului de Securitate al ONU, cu participarea, daca este posibil, a tuturor membrilor permanenti ai Consiliului”, a adaugat el.

Potrivit presedintelui ceh, aceasta actiune ar trebui sa vizeze „taberele de antrenament ale teroristilor si sa utilizeze mijloace moderne ca dronele (avioane fara pilot)”.

„Nu trebuie sa ne facem iluzii ca terorismul international se limiteaza la cateva grupuscule prost inarmate. Este o organizatie mondiala, o forta care nu inceteaza sa creasca”, a spus el.

„Nu negociem cu teroristii, luptam impotriva lor cu ajutorul fortei militare”, a insistat Zeman.

Sursa: mediafax.ro

Citeste caplimpede