Acasă Stirile zilei Stati linistiti, Putin nu vrea Moldova! Tinteste mult mai SUS!

Stati linistiti, Putin nu vrea Moldova! Tinteste mult mai SUS!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cu toate ca lumea s-a inflamat la adresa lui Vladimir Putin ca ar vrea sa ia si Transnistria ce apartine Republicii Moldova, adevaratele  intentii ale presedintelui rus sunt de a anexa tarile baltice, Belarusul si Finlanda, afirma Andrei Ilarionov, un fost consilier prezidential rus, citat de ziarul The Independent.

„Vladimir Putin nu se va lasa pana nu va cuceri Belarusul, tarile baltice si Finlanda”, a declarat Andrei Ilarionov, consilier pentru Afaceri economice al presedintelui Putin in perioada 2000-2005.

„Presedintele Putin vrea dreptate istorica” si revenirea la situatia din timpul tarului Nicolae al II-lea si din vremea URSS, a explicat Ilarionov intr-un interviu acordat publicatiei suedeze Svenska Dagbladet.

„Presedintele va argumenta ca proclamarea independentei Finlandei, in 1917, a fost un act de tradare. Va incerca sa arate ca apara interesele stravechi ale Rusiei”, a continuat Ilarionov.

„Parti ale Georgiei, Ucrainei, Belarusului, tarilor baltice si Finlandei sunt revendicate de Putin”, a incheiat fostul consilier.