Cap Limpede

Multimedia

Statea linistit si filma pe plaja! Ce a iesit din apa este un miracol ce se intampla o data in viata! VIDEO

Un turist se bucura de ceea ce parea a fi o zi calma la plaja din Arraial do Cabo in Brazilia atunci cand a vazut ceva destul de neobisnuit in apa. Imediat a luat camera sa si a inregistrat un POD de delfini.
30 la numar, care se indreptau direct spre mal! Daca credeti ca este incredibil, asteptati pana cand veti vedea ceea ce se intampla in continuare.
Nu stiu de ce delfini au facut ceea ce au facut, dar sunt atat de bucuros ca aceasta s-a incheiat in modul in care sa intamplat.
Multumesc aparatului foto pentru captarea acestui eveniment extrem de rar si incredibil!
Impartaseste aceasta patanie cu prietenii si familia facand clic pe butonul de mai jos.

sursa: cyd.ro

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-80469").on("click", function(){ $(".com-click-id-80469").show(); $(".disqus-thread-80469").show(); $(".com-but-80469").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});