Acasă Stirile zilei Spune-mi ce vezi la televizor ca sa-ti spun ce gust are mancarea...

Spune-mi ce vezi la televizor ca sa-ti spun ce gust are mancarea ta!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Preferintele tale de la televizor au capacitatea de a modifica gustul mancarii, potrivit unui studiu al companiei britanice Mindlab.

Astfel, serialul „Downton Abbey” face ca bauturile sa aiba un gust „mai elegant”, iar sitcomul „Only Fools and Horses” ofera bauturilor o aroma „distractiva”, informeaza dailymail.co.uk.

„Uitati de faptul ca trebuie sa alegeti vinul potrivit pentru mancarea potrivita – ceea ce trebuie sa faceti este sa combinati bautura cu programul TV pe care il urmariti”, spune autoarea acestui articol publicat pe site-ul tabloidului Daily Mail.

Potrivit unui studiu recent, alegerea unui anumit program TV poate sa modifice gustul bauturilor servite la masa festiva de Craciun.

In mod traditional, oamenii de stiinta au crezut ca limba, nasul si creierul sunt organele care schimba felul in care oamenii apreciaza aromele bauturilor si preparatelor culinare.

Studii mai recente au evidentiat faptul ca imaginile pe care oamenii le vad pot fi si ele un element la fel de important.

Insa nu doar programele TV urmarite pot influenta gustul bauturilor. Potrivit unui profesor britanic, camera in care se afla o persoana poate sa aiba un impact major asupra felului in care acea persoana percepe gustul bauturii sale.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos