Acasă Sanatate Spray-urile nazale pot da depedenta! Cum sa scapi de nasul infundat in...

Spray-urile nazale pot da depedenta! Cum sa scapi de nasul infundat in mod natural!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Nimanui nu-i place sa se confrunte cu un nas infundat, cu o congestie nazala. Este o problema extrem de incomoda care iti face viata un chin. Cand toate tehnicile de suflare a nasului si cand toate mirosurile nu reusesc sa curete pasajele nazale, acest lucru putand fi extrem de frustrant.  Uneori, acest lucru poate duce la probleme de sanatate mai mari, cum ar fi presiunea care o insoteste, care poate provoca la randul sau dureri sinusale sau dureri de cap si adesea face ca procesul respiratiei sa fie unul dificil.

In timp ce unii dintre noi apeleaza la spray-urile nazale si decongestionante, acestea nu functioneaza intotdeauna si pot fi folosite de toata lumea. Sa nu mai vorbim si de faptul ca acestea, de obicei, nu sunt atat de ieftine sau de confortabil de utilizat. In loc sa apelati la un produs care poate sau nu sa fie eficient, incercati aceste metode alternative care sunt complet naturale, sigure, gratuite si care si-au dovedit eficienta.

Sunt unele dintre acele lucruri minunate de care te vei bucura ca le-ai facut, pentru ca nasul tau va fi in sfarsit desfundat si viata ti se va imbunatati instantaneu!

Cei de la Prevention Magazine au realizat acest videoclip rapid pentru a ne arata doua modalitati foarte simple de a rezolva imediat problema unui nas infundat.

Amy Rushlow, editorul general pentru Prevention.com, demonstreaza nu numai cum se practica fiecare tehnica, dar explica si de ce lucreaza si ei. Vizualizeaza mai jos acest videoclip grozav si citeste in continuare pentru a afla mai multe trucuri simple!

Prima metoda este ceea ce se numeste „Trick Tap Language”. Pentru a efectua acest procedeu, apasa varful limbii pe cerul gurii timp de cateva secunde si apoi, elibereaza. Imediat dupa ce faci acest lucru, ia degetul si apasa punctul din mijlocul fruntii. Alterneaza intre a apasa si a elibera pe acest loc timp de douazeci de secunde si congestionarea ta ar trebui sa inceapa sa se elibereze.

Cea de-a doua tehnica se numeste metoda “Tine-ti respiratia”. Aceasta implica lasarea capului pe spate, strangeti nasul cu degetele si tine-ti respiratia cat poti. Cand in cele din urma simti ca trebuie sa respiri, vei respira pe nasul congestionat!

Acestea sunt, cele mai simple tehnici de a scapa de un nas infundat! Pentru a invata de ce aceste tehnici functioneaza bine, consulta videoclipul de mai jos pentru o explicatie stiintifica.

Sursa