Acasă Life Monden Spectacol oferit de artisti la Gala Media Music Awards Sibiu! Vezi LISTA...

Spectacol oferit de artisti la Gala Media Music Awards Sibiu! Vezi LISTA castigatorilor!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cei mai cunoscuti artisti au facut spectacol la gala Media Music Awards care a avut loc in Piata Mare din Sibiu, unde cateva mii de persoane au stat pana la miezul noptii pentru a urmari vedetele, potrivit mediafax.ro.

Gala Media Music Awards a inceput, joi, la ora 19.00, in Piata Mare din Sibiu, unde cateva mii de persoane au stat pana la miezul noptii pentru a urmari spectacolul oferit de unii dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania.

Pe scena din piata centrala a orasului a urcat si primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, care a inmanat premiul de excelenta.

„Sibiul a reusit sa atraga in ultimii ani foarte multe evenimente de amploare si de valoare. Cred ca Media Music Awards se potriveste cu Sibiul. Ii felicit pe toti artistii care participa in aceasta seara la evenimentul din Piata Mare. Mai fac o remarca: in 2007, Sibiul a reusit sa revina Capitala Culturala Europeana, astazi (joi – n.r.), datorita dumneavoastra, este capitala hit-ului romanesc. Voi inmana premiul de execelenta, iar in plic scrie: Holograf”, a spus Iohannis.

Componentii formatiei Holograf au urcat pe scena in aplauzele miilor de spectatori, iar Dan Bitman i-a multumit primarului Iohannis si sibienilor.

„Este o mare onoare pentru noi in seara aceasta sa primim acest premiu, mai ales din partea primarului Iohannis. Multumim frumos. Suntem una din putinele trupe care de 30 de ani – si nu exagerez cu nimic – de 30 de ani venim la Sibiu si am vazut, cel putin in ultimii ani, ce mult s-a schimbat acest oras. Va multumim mult pentru dragostea cu care ne-ati primit de fiecare data. Multumim”, a spus Dan Bitman.

Potrivit organizatorilor, premiile la editia din acest an a Media Music Awards au fost:

– Best Group – Voltaj;

– Best Song – Alb Negru Official feat. Rares & Ralflo – „Mi-e sete de tine”;

– Best Male – Alex Velea;

Best Female – Andra;

Best Dance – Connect-R;

Media Forest Award – Elena Gheorghe;

Best Hip-hop – GuessWho – „Onoare”;

Best Rock – Holograf,

Best International – Low Deep T- Deep House singer songwriter and producer;

Best Zonga – Carla’s Dream feat Inna – „P.O.H.U.I.”;

Best Online (trilulilu) – Loredana & Cabron – „Apa”;

Best New Artist – What’s Up;

Best Label – Cat Music;

Best Featuring – Smiley & Alex Velea;

Best Video – What’s Up & Andra – „K la meteo”;

Premiul de excelenta – Holograf;

Fastest Climber – Andra – „Inevitabil va fi bine”;

Fans like Award – Connect-R si Lala Band, la egalitate;

Best Comeback – Vama – „Perfect fara tine”;

Best Pop – Alb Negru feat Ralflo & Rares – „Mi-e sete de tine”;

Kiss Award – Connect-R – „Da-te-n dragostea mea”.

Pe durata celor aproape cinci ore de spectacol au cantat, live, Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-R, Corina, LaLa Band, Vunk, Elena Gheorghe, Voltaj, Andreea Banica, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob si Zdub, Delia, Fly Project si Faydee.