Acasă World Specia umana e in pericol: Pana in 2050 oamenii nu vor mai...

Specia umana e in pericol: Pana in 2050 oamenii nu vor mai face dragoste deloc intre ei!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Oamenii fac din ce in ce mai putin sex, iar de vina sunt seriale populare precum „Game of Thrones”, dar si serviciile de streaming video precum Netflix, sustine un profesor de la Cambridge.

David Spiegelhalter, statistician si autor al cartii „Sex By Numbers”, estimeaza ca, „daca acest ritm se mentine, pana in 2030 oamenii nu vor mai face sex deloc”.

Potrivit profesorului, cuplurile active din punct de evdere sexual cu varste cuprinse intre 16 si 64 de ani faceau, in medie, sex de 5 ori pe luna in 1990. Frecventa a scazut la patru contacte sexuale pe luna in 2000 si la 3 in 2010.

Cercetatorii sustin ca oamenii devin dependenti de seriale TV si ca urmaresc mai multe episoade intr-o seara. Astfel, nu mai au timp sa intretina relatii intime. Solutia: sa iti convingi partenerul sa petreceti mai mult timp impreuna, departe de ecranele de orice fel.

Previziunea lui Spiegelhalter este sumbra, dar nu nu se compara cu cea facuta de un futurolog cunoscut. Acesta estimeaza ca pana in 2050 oamenii vor face mai mult sex cu roboti si alte dispozitive pentru sex decat cu alte persoane. „La inceput o multime de oameni vor fi rezervati cand va veni vorba de sexul cu roboti, dar, pe masura ce se obisnuiesc cu ei, acest lucru se va schimba”, a declarat futurologul britanic Dr. Ian Pearson, conform go4it.