Acasă Politic Sorin Frunzaverde: Sa fim fericiti daca platim salariile si pensiile!

Sorin Frunzaverde: Sa fim fericiti daca platim salariile si pensiile!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Vicepresedintele PNL, Sorin Frunzaverde a declarat ca nu vom putea inapoia a doua transa din imprumutul de la FMI, sustinand ca de-abia vor fi platite pensiile si salariile.

Marti, in cadrul sedintei extraordinare de Consiliul Judetean Caras-Severin, presedintele Consiliului, Sorin Frunzaverde, fiind intrebat despre alocarile bugetare, a raspuns ca bugetul national este mult sub limita.

Afirmatia a fost sustinuta in sedinta extraordinara a CJ privind bugetul judetului pe acest an, dupa ce unul dintre consilierii judeteni a insinuat ca bugetul alocat nu acopera cheltuielile pe anul 2013.

“In acest moment situatia bugetara nationala este dramatica. Nu stim de unde vom plati a doua transa pentru FMI in iunie (…) Situatia este cea care este, adica daca vom plati salariile si pensiile sa fim fericiti”, i-a raspuns Frunzaverde consilierului judetean.

In urma declaratiilor lui Frunzaverde, ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a dat asigurari ca sunt bani pentru plata pensiilor si salariilor.

“Daca nu ar fi fost o declaratie politica, ar fi fost foarte grava. Este o declaratie iresponsabila care, din fericire, repetandu-se de atatia ani, nu mai este luata in considerare de catre mediul economic. Nu are niciun fel de fundament in realitate. Romania se afla in anul cinci, dupa o criza economica si financiara destul de
Via: Circul Politic