Sorin Apostu, fostul primar din Cluj a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare!

Raw Life and Style

Fostul primar din Cluj, Sorin Apostu a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru infractiuni de coruptie, potrivit mediafax.ro.

Sentinta in procesul in care fostul primar din Cluj-Napoca Sorin Apostu, sotia acestuia, Monica Apostu, si omul de afaceri Calin Stoia au fost judecati pentru mai multe fapte de coruptie a fost pronuntata, joi, in sedinta publica, de Curtea de Apel Targu Mures.

Astfel, magistratul Floare Gazdac a respins ca nefondate cererile de schimbare a incadrarii juridice a faptelor de care au fost acuzati cei trei, formulate de aparatori, si i-a achitat pentru mai multe infractiuni.

Click pe aceeasi tema:  VOLVO testeaza SISTEMUL DE COMUNICARE care va ajuta STATUL sa curete zapada de pe DRUMURILE BLOCATE! VIDEO

Pe de alta parte, Curtea de Apel Targu Mures l-a condamnat pe Sorin Apostu la trei ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta in forma continuata, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru instigare la spalare de bani in forma continuata, la un an si sase luni de inchisoare cu executare pentru primire de foloase necuvenite si la opt luni de inchisoare cu executare pentru instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, in legatura cu denuntatorul Aspazia Droniuc.

Click pe aceeasi tema:  COSR a cerut incetarea urgenta a folosirii simbolurilor olimpice in scopuri politice

Magistratul a stabilit ca Apostu va executa pedeapsa cea mai grea, adica trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, din care se deduce timpul petrecut de acesta in arest.

spre