Acasă Politic SONDAJ: PSD+UNPR ar obtine peste 38% din voturi daca duminica s-ar organiza...

SONDAJ: PSD+UNPR ar obtine peste 38% din voturi daca duminica s-ar organiza alegeri europarlamentare!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Alianta de Centru Stanga (ACS) formata din PSD si UNPR ar obtine peste 38% din voturile romanilor in cazul in care duminica viitoare ar avea loc alegeri europarlamentare, potrivit unui sondaj INSCOP Research.

In cazul in care cele doua aliante constituite in jurul PSD respectiv PNL ar candida separat la alegerile pentru Parlamentul European, Alianta de Centru Stanga formata din PSD si UNPR ar obtine 38,6% din voturi, iar Alianta de Centru Dreapta formata din PNL si PC ar obtine 22,7% din voturile romanilor. Partidul Democrat Liberal ar lua 13,4% , PP-DD – 8,1%, Alianta DA (PNTCDForta Civica) – 5,2%, UDMR – 4,8% si PRM – 3,8%. Peste 20% dintre respondenti (20,8%) au afirmat ca nu sunt hotarati, 10,4% nu merg la vot, iar 6,2% nu stiu sau nu raspund.

Uniunea Social Liberala ar castiga peste 60% din voturile romanilor, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, releva cercetarea.

Marea majoritate a populatiei isi pastreaza optiunea pentru USL care ar obtine, conform cercetarii, 60,1% din voturile romanilor. USL este urmata de PDL cu 14,1%, PP-DD cu 9%, Alianta Dreptate si Adevar (Partidul National Taranesc Crestin Democrat si Forta Civica) cu 5,4% (sub pragul electoral de 8% pentru aliante formate din…
sursa: Circul Politic