Acasă Sanatate SOLUTIA NATURALA pentru a inlocui DEODORANTELE din comert!

SOLUTIA NATURALA pentru a inlocui DEODORANTELE din comert!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Exista o solutie 100% naturala pentru a inlocui deodorantele din comert, un produs ce contine un singur ingredient inofensiv pentru pielea si sanatatea omului.

Alaunul este un mineral natural care este extras din mine si il gasesti sub forma de stick incolor si fara niciun miros. Este 100% naturala, adica fara conservanti, aditivi, coloranti, alcool, parabeni, aluminiu, emulgatori sau alte substante toxice. Ea are rolul de a regla procesul de transpiratie si de a impiedica inmultirea bacteriilor urat mirositoare, fiind potrivita si pentru persoanele alergice sau cu o piele sensibila.

Atentie! Pe ambalaj la lista cu ingrediente trebuie sa gasesti ca unic ingredient: “potassium alum”. Trebuie sa eviti produsul care are “ammomium alum”, deoarece este varianta sintetica avertizeaza eva.ro.

De asemenea, trebuie sa stii ca potassium alum si aluminiul sunt doua substante total diferite. Primul nu este absorbit de piele, fiind complet inofensiv, in vreme ce aluminiul se stie ca intra in piele si are efecte negative asupra sanatatii.

Un lucru benefic pe care il au aceste produse naturale este tocmai faptul ca nu impiedica transpiratia, prin urmare permite corpului sa desfasoare procesul de detoxifiere in mod natural. Insa, ele actioneaza asupra bacteriilor care se formeaza in urma transpiratiei si nu permit formarea unui miros urat. Acest lucru este posibil doar atunci cand folosesti deodorante.

In schimb, produsele numite antiperspirante blocheaza porii si astfel transpiratia este blocata. Acest proces nu este de dorit, deoarece corpul nu mai poate sa elimine toxinele care raman in interiorul organismului.

Cum sa folosesti piatra de alaun?

Daca vrei sa aplici pe pielea uscata se umezeste putin piatra si se aplica de cateva ori in zona axilei pana cand simti pielea uscata.