Acasă Utile Solutia miraculoasa impotriva sforaitului a iesit la iveala!

Solutia miraculoasa impotriva sforaitului a iesit la iveala!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Sforaitul cronic poate fi un cosmar pentru somnul partenerului, asa ca o echipa de cercetatori a realizat un plasture autocolant care se plaseaza pe gura persoanei care respira zgomotos, relateaza miercuri 7sur7.be.

Faptul ca 45% dintre americani sforaie ocazional si 25% in mod regulat arata ca ronhopatia este mai frecventa decat s-ar putea crede. Partenerii persoanelor care sforaie recurg de obicei la tehnici speciale ca sa poata adormi. Printre ele, atentionarea partenerului pentru ca acesta sa isi schimbe pozitia, muzica sau somnifere.

Cercetatorii de la Brigham and Women’s Hospital din Boston au descoperit o solutie miraculoasa, conform revistei Femme Actuelle. Este vorba de un plasture de unica folosinta, cu un orificiu in mijloc, care se aseaza pe gura celui care sforaie, scrie Agerpres.

Sforaitul este de fapt o tulburare de respiratie provocata de subtierea coloanei de aer care intampina obstacole (limba prea voluminoasa, muschii laringelui prea relaxati, strat de grasime prea gros intre muschi si mucoasa gatului). La originea relaxarii musculare poate fi si aerul rece care ajunge in fundul gatului cand se respira pe gura. Ideea plasturelui este ca cel care sforaie sa respire pe nas, facand mai dificila respiratia pe gura.

Testat in laborator, plasturele antisforait a dat rezultate foarte bune. Unii isi pun totusi intrebari legate de consecintele asupra celor care le vor purta, precum respiratie restransa si posibilele mici treziri pe care le-ar putea provoca obturarea gurii.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCe este interzis sa faci in Joia Rea! Poti sa atragi raul asupra ta
Articolul următorPilda plina de intelepciune a regelui Solomon despre sensul vietii si implinire