Agentia Britanica Serious Organised Crime Agency (SOCA), cunoscuta drept FBI-ul Marii Britanii, face angajari din Romania, astfel Ambasada britanica din Bucuresti recruteaza in aceasta perioada candidatul ideal pentru pozitia de Assistant Liaison Officer.

Candidatul selectat pentru acest post va fi o interfata a organizatiei britanice in Romania, se va ocupa de traducerile documentelor oficiale si va oferi servicii de interpretariat in numele biroului de legatura al SOCA.

Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit Facultatea de Stiinte Politice, de Limbi Moderne Aplicate, cu specializare in limba engleza sau de Drept. De asemenea, te califici pentru acest post daca ai experienta intr-un domeniu relevant pentru aceasta pozitie, esti responsabil, demonstrezi ca poti lucra cu informatii confidentiale, ca stii sa operezi in Vista, Word, Outlook, Excel, Internet, ca esti flexibil si dispus sa lucrezi peste program, dar si ca esti dispus sa pleci in deplasari inopinate, inclusiv la sfarsit de saptamana.

Contractul oferit de SOCA se intinde pe un an de zile, cu posibilitate de prelungire. Candidatul selectat pentru acest post beneficiaza de 21 de zile de concediu si alte aproximativ 14 zile libere.

Salariul lunar oferit pentru acest post e de 833 de euro, brut, la care se adauga bonuri de masa.

Candidaturile celor interesati trebuie trimise pana pe 17 ianuarie la adresa [email protected]. Gasiti pe pagina oficiala a Ambasadei britanice in Romania modelul de CV pe care trebuie sa il completati, daca sunteti interesat de acest post.

Mai multe detalii gasiti AICI!

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.