Acasă Stirile zilei Stiinta SOARTA ROMANIEI, in profetia lui ARSENIE BOCA: „Trei TARI ne vor INVADA!...

SOARTA ROMANIEI, in profetia lui ARSENIE BOCA: „Trei TARI ne vor INVADA! Ne vor lua TOTUL! Vom ARDE IN FLACARI!”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Soarta Romaniei a fost profetita de parintele Arsenie Boca care a fost si este un mare sfant pentru noi. Parintele este cunoscut pentru minunile pe care le-a facut si le face in continuare dupa moartea sa, la mormantul sau adunandu-se mii de pelerini in fiecare an.

Oamenii vorbesc despre faptele pe care Arsenie Boca le-a facut si cu care a reusit sa demonstreze astfel ca este un sfant. Se spune ca era suficient sa priveasca adanc in ochi un om si sa-i spuna care ii este menirea, ce pacate a facut sau de ce boala sufera.

Mai mult decat atat, parintele a profetit caderea comunismului din Romania, moartea lui Nicolea Ceasescu si chiar propria moarte.

„Imi pare rau de voi ca sunteti slabiti in credinta. Veti cadea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu va fie frica pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi. Imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Vor lua totul! Sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”, a profetit Arsenie Boca.

Mai mult decat atat, acesta a spus ca „intr-o noapte, catre ziua, trei tari ne vor ocupa: Rusia, Bulgaria si Ungaria. Si pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc”.

Sunt si credinciosi care spun ca au vazut minunile facute de Arsenie Boca chiar si dincolo de moarte. In fiecare an, pe 28 noiembrie, mormantul parintelui de la Prislop se transforma intr-un loc de pelerinaj pentru cei suferinzi. Sunt si oameni care spun ca rugaciunile le-au fost ascultate, reusind astfel sa scape de chinuri si suferinte. Altii vorbesc despre adevarate miracole si cazuri medicale vindecate, desi medicii nu mai aveau nicio speranta.

Sursa: a1.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAu fost biciuiti pentru credinta lor in Hristos! Credinciosii ii praznuiesc astazi pe Sfintii Mucenici Galaction si Epistimi!
Articolul următorURMASUL atentatelor din 11 septembrie a fost inaugurat! Cum arata turnul One World Trade Center din New York! VIDEO