Simti ca viata ta nu are sens? Exista solutii – Cap Limpede

Simti ca viata ta nu are sens? Exista solutii

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Cateodata, ca sa inveti o lectie, trebuie sa o repeti. Dar atunci cand simti ca te lovesti de aceleasi lucruri de luni de zile si nimic nu iti aduce ceva nou in viata, trebuie sa spui stop si sa fii tu cel care face schimbarea. Urmeaza cateva recomandari:

1. Recunoaste

Primul pas spre a-ti imbunatati viata este sa recunosti ca esti intr-un cerc vicios. Daca simti ca relele ti se intampla doar tie, ca esti inconjurat de ghinion sau ca ceilalti nu te respecta indeajuns, nu te compatimi. Descopera sabloanele din viata ta si schimba-le. Poate nu esti potrivit pentru un loc de munca, poate nu mai ai aceeasi viziune ca prietenii tai sau pur si simplu te complaci in anumite situatii, scrie teotrandafir.

2. Asuma-ti propria viata

Dupa ce recunosti care sunt cele mai suparatoare probleme, obisnuieste-te cu gandul ca acestea iti apartin tot tie si ca trebuie sa ti le asumi. Sigur ca exista si destin sau ghinion, insa, cateodata, sansa ti-o faci si cu mana ta.

3. Priveste in interior

Nu mai cauta problemele in exterior, ci analizeaza-te pe tine. De exemplu, daca locul de munca nu te multumeste, nu mai cauta scuze si schimba-l. Cand partenerul nu iti mai ofera stabilitatea de care ai nevoie, nu ramane legata intr-o relatie fara bucurii. Acesti factori se pot schimba usor, daca te intrebi: „Cine sunt si ce vreau, de fapt?”

Loading...

4. Accepta schimbarea

Poate ai avut oportunitati pentru a iesi din cercul in care se invarte viata ta, dar ai refuzat. Poate o invitatie la un suc, o petrecere sau o conferinta? Acestea ar fi putut fi sanse pentru a iesi din zona de confort si a-ti schimba viata.

Acestia sunt primii pasi pentru a gasi sensul pe care il cauti. In rest, depinde doar de tine sa faci schimbarea in viata ta.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close