Acasă Utile SIE cauta spioni! Vezi ce conditii trebuie sa indeplinesti

SIE cauta spioni! Vezi ce conditii trebuie sa indeplinesti

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Universitatea din Bucuresti anunta pe pagina sa de Facebook ca Serviciul de Informatii Externe organizeaza marti, la Facultatea de Drept, „o prezentare a a oportunitatilor de angajare oferite de institutie”.

SIE explica si care sunt datele pe care trebuie sa le aiba un tanar, pentru angajarea in domeniul operativ: sa aiba diploma de licenta, maximum 35 de ani si disponibilitatea de a lucra in strainatate, scrie hotnews.ro.

Pentru a lucra in domeniul operativ, candidatii trebuie sa aiba diploma de licenta de la o facultate acreditata, varsta limita este de 35 de ani, „media de absolvire si rezultatele obtinute pe parcursul anilor de studiu reprezinta criterii de departajare”, sa aiba „o inteligenta peste medie, cultura generala de nivel superior, capacitate foarte buna de relationare, abilitate de comunicare, exprimare bogata, fluenta si elevata, atat in vorbire cat si in scris”.

SIE precizeaza ca „disponibilitatea de a lucra in strainatate este obligatorie”, „exprimarea fluenta intr-o limba de circulatie internationala este obligatorie, iar cunostintele de limbi straine rare reprezinta un avantaj”.

Citeste mai mult AICI

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos