Acasă Life Dezvoltare Personala Si tie ti se intampla sa intalnesti oameni potriviti exact cand ai...

Si tie ti se intampla sa intalnesti oameni potriviti exact cand ai nevoie? Cum poti interpreta acest mesaj…

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cum vorbesti cu ingerii tai? Uneori in soapta, alteori este un sentiment care va spune ca ar trebui sa faceti ceva sau sunati pe cineva. Cu totii primim mesaje de la ingeri tot timpul. Primirea mesajelor de la ingeri este pentru a fi sensibil si a observa orice senzatii si impresii. Ingerii vostri sunt inteligenti si au de gand sa va dea mesaje prin cele mai bune metode in care pot comunica cu voi, potrivit spiritnow.com.

Cel mai important lucru este ca trebuie sa fii constient si deschis pentru a primi astfel de mesaje. Daca esti deschis, ingerii sunt mai mult decat de partea ta.

INSPIRATIE

Multi oameni primesc brusc inspiratie pentru a face ceva. In acel moment vor sa sune pe cineva cu care nu au mai vorbit de trei ani sau cu care doresc sa mearga undeva unde nu au mai fost pana acum. Ingerii vor trimite inspiratia pentru a face lucruri pentru a te conecta in moduri in care nici nu iti poti imagina. Acea persoana pe care o suni iti poate spune ceva care sa te inspire sau ceva obisnuit dar care are o mare semnificatie pentru tine. Acela este un mesaj de la un inger. Ingerii te inspira tot timpul.

SIMBOLURI

Unii oameni continua sa vada aceleasi lucruri mereu. Se pare ca ingerii lor le trimit un mesaj printr-un simbol. Poti avea aceeasi imagine sau acelasi nume inca o data si inca o data. Gandeste-te putin despre ce este acel nume si ce ar putea semnifica pentru tine.

NOROC

Uneori ni se intampla lucruri iar noi credem ca suntem doar norocosi. Lucrurile merg exact pe drumul nostru. Gasim la fix informatiile de care avem nevoie la momentul potrivit. Uneori gasim ceva ce am crezut ca am pierdut chiar inainte de a-l inlocui. Nu este nimic in neregula daca avem putin noroc pentru ca aceea este o zi buna. Dar, de cele mai multe ori, acel „noroc” este un mesaj de la un inger care te ajuta sa conectezi punctele cheie din viata pentru a reusi. Acorda atentie tuturor detaliilor.

 

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos