Fiecare om are in corp celule canceroase, care in functie de sistemul imunitar pot declansa o boala nemiloasa. Recent cercetatorii au ramas uimiti de rezultatele unei legume care distruge aproximativ 98% din celulele canceroase aflate in corpul unei persoane.

Companiile farmaceutice au lansat un adevarat razboi – scump si greu de indurat pentru pacienti – impotriva cancerului. Tratamentele care distrug celulele canceroase dauneaza starii de bine a pacientului, iar multi suferinzi ajung sa renunte pe drum.

Medicina naturista scoate la iveala adevarate bijuterii care intaresc sistemul imunitar si totodata distrug celulele canceroase. Una din aceste plante este leguma numita pepenele amar.

Aceasta planta este o leguma comuna in Asia, fiind numit “pepene amar.” Acesta este popular in randul populatiei din Okinawa, Japonia care are o durata lunga de viata. Sucul de pepene amar, diluat cu doar 5% apa, a aratat o potenta remarcabila in deteriorarea severa a tuturor celor patru linii celulare de cancer pancreatic, pe care cercetatorii le-au testat. Pepenele amar redus viabilitatea a doua linii de celule canceroase cu 90%, in timp ce la restul de doua linii procentul de distrugere a fost de 98%. Si a facut acest lucru dupa doar 72 de ore de tratament!

Cum actioneaza sucul de pepene amar asupra celulelor canceroase? Se stie ca acestea se hranesc cu glucoza pentru a supravietui. Pepenele amar distruge acest metabolism, infometand celulele canceroase care, ramase fara zahar, mor.

Aceste studii de laborator se pot aplica si animalelor si oamenilor? Da! Cercetatorii de la Universitatea din Colorado au dat soarecilor pepene amar si au observat ca animalele au avut o reducere cu 64% a dimensiunii tumorii pancreatice, fara efecte secundare! Acest nivel de eficienta bate cele mai frecvent utilizate medicamente pentru acest cancer letal.

Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.