Acasă Life Monden Shakira si fotbalistul Gerard Pique au confirmat pe Facebook ca vor avea...

Shakira si fotbalistul Gerard Pique au confirmat pe Facebook ca vor avea un copil!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cantareata Shakira si iubitul ei, fotbalistul spaniol al echipei FC Barcelona, Gerard Pique, au confirmat miercuri, pe paginile lor de Twitter si Facebook, ca vor avea un copil.

„Dupa cum unii dintre voi stiti, eu si Gerard suntem foarte fericiti pentru ca asteptam primul nostru copil!”, a notat Shakira intr-un comunicat in limba engleza, mesaj redat de Pique pe paginile oficiale de pe retelele de socializare.

„Am decis sa dam prioritate acestui moment unic din viata noastra si sa amanam toate activitatile promotionale ce erau programate in perioada urmatoare”, a mentionat cantareata in varsta de 35 de ani.

Artista columbiana cu origini libaneze s-a despartit in ianuarie 2011 de Antonio de la Rua, fiul fostului presedinte argentinian Fernando de la Rua, dupa o relatie care a durat 11 ani, si in martie 2011 a confirmat ca are o relatie cu Gerard Pique.

Shakira le-a multumit fanilor pentru „afectiune si intelegere”, precizand ca trebuie sa isi anuleze o deplasare la Las Vegas, la festivalul de muzica Heart Radio.

Sarcina Shakirei este de mai multe luni un subiect abordat de revistele din America Latina. Unele reviste sustin chiar ca Shakira ar suferi de o infectie parazitara care i-ar complica sarcina, informatie ce nu a fost confirmata.

In iunie, tatal cantaretei a declarat ca Shakira nu este insarcinata.

„Am auzit ca unele ziare anunta ca fiica mea este insarcinata. Este total fals. Sper ca o astfel de veste buna va veni in curand, deoarece cred ca ne-ar bucura pe toti”, spunea atunci William Mebarak.