Acasă Life Monden Shaggy: Eu nu pot fuma atat de multa marijuana ca Sean Paul

Shaggy: Eu nu pot fuma atat de multa marijuana ca Sean Paul

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Shaggy a declarat ca nu este in stare sa fumeze atat de multa marijuana ca prietenul sau Sean Paul, care duce consumul acestui drog „la un nivel superior”.

Autorul hitului „‘It Wasn’t Me” si colegul sau jamaican sunt prieteni si au colaborat la piesa de succes „Hey Sexy Lady”.

Shaggy a declarat pentru Bang Showbiz:

”Am crescut intr-o familie care consuma marijuana, a devenit o parte a vietii noastre si a culturii noastre, deci sunt ceva mai indulgent (in ceea ce priveste consumul acestui drog, n.r.). Se stie ca fumez, dar nu asa ca Sean Paul, care duce fumatul la un alt nivel. Dar acum are astm si nu mai poate fuma la fel de mult”

a mai spus Shaggy.

Sean a dezvaluit anterior ca a inceput sa-si faca ceai din marijuana ca sa-si protejeze vocea si plamanii de fum.

In prezent, Shaggy participa la o serie de concerte, intitulata „Respect Jamaica”, organizata la Londra. Show-urile au loc in fiecare seara pana pe 6 august si la ele participa legende ale muzicii jamaicane precum Jimmy Cliff, Toots and the Maytals, Horace Andy si Morgan Heritage.

Cunoscutul artist, detinator al unui premiu Grammy, a vandut peste 20 de milioane de albume in toata lumea. Nascut in Jamaica, pe 22 octombrie 1968, Shaggy (Orville Richard Burrell) si-a inceput cariera artistica la inceputul anilor ’90.

Shaggy a cantat si in Romania, in 2010.

Sean Paul s-a nascut in Jamaica, in 1973, iar la varsta de 21 de ani s-a lasat de polo (sport practicat de asemenea de tatal si bunicul sau) pentru a-si lansa cariera muzicala. A fost nominalizat la Billboard Music Awards, in 2006, si a castigat un premiu American Music cu piesa „Give It Up to Me”. In martie 2007, el s-a intors in Jamaica pentru a interpreta la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de Crichet 2007.