Acasă Stirile zilei Sfidare marca PSD! Senatorul Serban Nicolae catre cei care l-au criticat! „Excesiv...

Sfidare marca PSD! Senatorul Serban Nicolae catre cei care l-au criticat! „Excesiv de prosti sau excesiv de ticalosi!”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

„Se amesteca foarte multi oameni, dintre care unii sunt excesiv de prosti, altii sunt excesiv de ticalosi”, „avalansa de ineptii este inepuizabila”, „mi-e greu sa raspund la aceste ineptii”, le-a transmis senatorul serban Nicolae celor care au criticat amendamentul depus de el la Legea gratierii.

Amendamentul Nicolae permite gratierea celor condamnati pentru luare si dare de mita, trafic de influenta si abuz in serviciu.

„Avalansa de ineptii este inepuizabila. Oamenii sunt foarte prosti sau foarte ticalosi. Mi-e greu sa raspund la aceste ineptii. N-a fost nimic ascuns sau spectaculos. Amendamentele sunt facute in calitate de senator. Nu cred ca partidul se va intruni ca sa-mi ceara sa-mi retrag amendamentele. Poate cel mult sa le respinga. V-as sugera ca toti care sunt ca Robert Turcescu sa-si dea jos rucsacul”, a spus iritat serban Nicolae, arata republica.

Despre faptul ca Liviu Dragnea a declarat ca nu este de acord cu o asemenea initiativa legislativa, Nicolae a sustinut ca acesta a vorbit in nume personal si ca, in acest moment, nu exista o decizie in PSD. „Declaratia lui Liviu Dragnea e corecta pentru domnia sa. Nu suntem in divergenta de opinii. Nu avem o decizie privind acest proiect de lege. E un secret absolut, va dau aceasta informatie pe surse”, le-a spus ziaristilor senatorul pesedist.

„Am mai vazut o ineptie. N-am propus asta in contra situatiei din spitalele romanesti. Daca lumea ar fi fost onesta nu s-ar fi inteles ca am acorda mai multa atentie gratierii in fata altor persoane aflate intr-o situatie dificila. Se amesteca foarte multi oameni, dintre care unii sunt excesiv de prosti, altii sunt excesiv de ticalosi”.

Senatorul a dat asigurari ca nu face acest amendament cu dedicatie: „Nu am pe nimeni de scos din penitenciar”. Singurul motiv pentru care vrea sa vada in vigoare Legea gratierii este acela ca, in caz contrar, „Romania va plati” in urma condamnarilor la CEDO din cauza conditiilor din inchisori. „Acum 15 ani cand a fost data ultima gratiere nu a fost societatea inspaimantata ca nu stiu ce infractori hidosi ne pun in pericol viata”, a sustinut Serban Nicolae.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos