Acasă Life Monden Serban Huidu continua razboiul cu Gigi Becali: ”Un ipocrit de soi”!

Serban Huidu continua razboiul cu Gigi Becali: ”Un ipocrit de soi”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Serban Huidu si Gigi Becali inca nu au ingropat securea razboiului, iar conflictul nu are sanse sa se stinga prea curand. Fostul carcotas a scris un mesaj pe blogul personal in care l-a numit pe patronul Stelei ”un ipocrit de soi care s-a bucurat de accidentul lui”.

Dupa ce acum cateva zile Serban Huidu a fost pus la zid de sustinatorii lui Gigi Becali, inclusiv de Meme Stoica, deoarece s-ar fi bucurat de incarcerarea patronului Stelei, fostul carcotas revine in atentia publicului. Serban a negat ca l-ar fi ironizat pe latifundiarul din Pipera, precizand ca i-au fost atribuite niste ”aberatii” ale unui neica-nimeni.

Iata ce a scris Huidu pe blog:

”Am asistat zilele acestea la o adevarata revolutie pe net, totul legat de subiectul populist al zilei- Jiji face puscarie si nesimtitul asta de Huidu nu! La o prima vedere suna bine si corect! Mai putin daca te informezi si vezi care e Codul penal si dosarele inculpatilor! Dar mai bine sa preluam „adevarul” din tabloide! Si atunci multi au luat drept adevarate aberatiile unui terchea-berchea din galerie care m-a acuzat ca m-as fi bucurat de vestea arestarii lui Jiji si as fi facut misto pe aceasta tema!

Cei care ma cunosc stiu ca nu as fi spus si nu am spus nimic legat de acest subiect! Nu sunt ipocrit, nu era nici cazul si nu eram nici persoana care sa comentez asta! Nu am spus niciodata NIMIC despre arestarea lui Becali! Cei care detin o inregistrare cu asta sunt poftiti sa o faca publica!

M-am uitat in schimb la un ipocrit de soi: meme stoica-cel care din „cioban oparit” nu il scotea pe fostul sau patron, cum a luat de bune aberatiile unor neica nimeni! Amanunte aici. Unde erati ma moralistilor atunci si de ce va lasati impresionati de lacrimile lui de crocodil varsate acum?

Faptul ca am o opinie, ca raspund unor oameni ce folosesc cuvinte ca: bou, jeg, jigodie, criminal etc, nu ma transforma intr-un arogant, doar ca nu imi place sa ma las calcat in picioare asa cum va doriti! Si atat cat pot, voi sta aici ca un ghimpe in coasta voastra, ca m-ati facut in toate felurile dar nu ati reusit si nici nu veti reusi sa ma reduceti la tacere!

Nu as fi postat niciodata asa ceva daca oameni de la care aveam pretentii, nu m-ar fi intrebat daca e adevarat ca am spus de Jiji! Port un profund respect familiei sale care il suporta pe Jiji zi de zi! Dar o vorba populara spune: rau cu rau dar mai rau e fara rau! NU AM COMENTAT nimic legat de arestarea sa! O sa spun asta pana cand porcii populisti care au fabricat asa un subiect isi vor cere scuze!”, a scris Huidu pe blogul personal.

Sursa: libertatea.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos