Semnul care prevesteste a doua venire a lui Iisus a fost zarit in Transilvania

Numarul 888, cunoscut fiind ca numarul care prevesteste a doua venire pe Pamant a Mantuitorului Iisus Hristos, ar fi aparut pe un camp din Transilvania. Mai precis, mai multe cercuri care ar forma impreuna cate un opt, au fost zarite si filmate cu o drona în localitatea Sigmir, judetul Bistrita-Nasaud.

Cameramanul profesionist Cristi Moldovan este cel care a surprins la inceputul acestei saptamani, cu o drona, imaginile din Sigmir, in care se vede clar forma unor opturi.

In imaginile pe care le puteti vedea mai jos se pot observa cercurile respective, care formeaza împreuna simbolul „prevestitor”.

Click pe aceeasi tema:  Schimbarea la fata! Ce se intampla daca nu-ti vezi umbra capului la rasaritul Soarelui!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=GU4wacDn7E0&w=560&h=315]

Potrivit site-ului graiulortodox.wordpress.com, Sfantul Nicodim Aghioritul (1749-1809) este cel care include în cunoscuta sa opera ”Razboiul nevazut” fragmente din oracolele Sibilei Eritreea si ale Sibilei Cumana care profetesc despre pogorarea Fiului lui Dumnezeu pe pamant. Sfantul Nicodim aminteste despre numarul numelui lui Iisus (ΙΗΣΟΥΣ = 888 ), precum si despre a Doua Venire a lui Hristos.

Sfantul Nicodim admite ca profetiile Sibilelor sunt inspirate de Dumnezeu si ca numele lui Iisus se exprima printr-un octogon de aceasta forma.

Click pe aceeasi tema:  TEORIE SCANDALOASA a unui profesor de teologie: Ce s-a INTAMPLAT de fapt cu IISUS la CINA CEA DE TAINA!

Oamenii din localitatea Sigmir, de langa Bistrita sunt convinsi ca au fost vizitati de extraterestii, iar cercetatorii obiectelor zburatoare neidentificate (ufologi) sustin ca localnicii ar trebui sa stea linistiti si sa renunte sa-si creeze cele mai negre scenarii.

 

spre