Acasă Timp liber Spiritualitate Semnul care prevesteste a doua venire a lui Iisus a fost zarit...

Semnul care prevesteste a doua venire a lui Iisus a fost zarit in Transilvania

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Numarul 888, cunoscut fiind ca numarul care prevesteste a doua venire pe Pamant a Mantuitorului Iisus Hristos, ar fi aparut pe un camp din Transilvania. Mai precis, mai multe cercuri care ar forma impreuna cate un opt, au fost zarite si filmate cu o drona în localitatea Sigmir, judetul Bistrita-Nasaud.

Cameramanul profesionist Cristi Moldovan este cel care a surprins la inceputul acestei saptamani, cu o drona, imaginile din Sigmir, in care se vede clar forma unor opturi.

In imaginile pe care le puteti vedea mai jos se pot observa cercurile respective, care formeaza împreuna simbolul „prevestitor”.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=GU4wacDn7E0&w=560&h=315]

Potrivit site-ului graiulortodox.wordpress.com, Sfantul Nicodim Aghioritul (1749-1809) este cel care include în cunoscuta sa opera ”Razboiul nevazut” fragmente din oracolele Sibilei Eritreea si ale Sibilei Cumana care profetesc despre pogorarea Fiului lui Dumnezeu pe pamant. Sfantul Nicodim aminteste despre numarul numelui lui Iisus (ΙΗΣΟΥΣ = 888 ), precum si despre a Doua Venire a lui Hristos.

Sfantul Nicodim admite ca profetiile Sibilelor sunt inspirate de Dumnezeu si ca numele lui Iisus se exprima printr-un octogon de aceasta forma.

Oamenii din localitatea Sigmir, de langa Bistrita sunt convinsi ca au fost vizitati de extraterestii, iar cercetatorii obiectelor zburatoare neidentificate (ufologi) sustin ca localnicii ar trebui sa stea linistiti si sa renunte sa-si creeze cele mai negre scenarii.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentIngredientele din bucatarie care te ajuta sa scapi de parul facial
Articolul următorDirectorul RA-APPS a fost retinut de DNA!