Acasă Stirile zilei Stiinta SELFIE de pe LUMEA CEALALTA! Romania, subiect de discutie in presa straina!...

SELFIE de pe LUMEA CEALALTA! Romania, subiect de discutie in presa straina! FOTO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Gina Mihai, o romanca in varsta de 34 de ani din Scurtesti, Buzau sustine ca a primit un selfie de pe lumea cealalta pe telefonul mobil cu bunica ei decedata de trei ani, acest subiect ajungand in presa straina.

„Cand am pornit telefonul, am ramas ingrozita vazand fata bunicii mele. Parea sa aiba un sarpe in jurul gatului si fotografia parea sa fi fost facuta printr-o gaura, de parca ar fi fost realizata printr-o bucata de material rupta, care separa viii de morti. Am fost cu fotografia la prezicatoare, care mi-a spus ca bunica mi-a trimis un mesaj de pe lumea cealalta, iar sarpele din jurul gatului era un simbol al faptului ca era pedepsita pentru pacatele ei. A luat legatura cu noi ca sa ne spuna ca, daca ne vom ruga pentru ea, vom putea sa ii salvam sufletul „, a spus femeia, citata de tabloidul britanic Daily Mail.

Dupa acest incident, Gina Mihai si familia sa au petrecut mult timp la biserica, rugandu-se.

Vezi FOTOGRAFIILE cu pricina AICI!

„Bunica mea a murit in urma cu trei ani si nu i-am facut parastas. Faceam gogosi si nu am vrut sa murdaresc telefonul, asa ca l-am pus in buzunar, iar cand l-am scos, am vazut aceasta imagine pe telefon. Prezicatoarea mi-a spus ca am gresit ca nu am dat de pomana pentru ea si nu a fost intamplator ca m-a contactat in timp ce gateam. De atunci, merg in fiecare zi cu gogosi la cimitir”, a spus Gina Mihai.

„Preotul din sat mi-a spus ca este nevoie sa dam 40 de zile de pomana (…). Vrem ca sufletul ei sa se mantuie”, a adaugat Florica Mihai, o ruda a femeii.

Sursa: mediafax.ro