Cap Limpede

Stirile zilei

Seful CIA, David Petraeus a demisionat fortat de relatia cu amanta! VIDEO – FOTO

 

David Petraeus si-a dat demisia din functia de director al CIA fortat de relatia extraconjugala pe care o avea. Petraeus, in varsta de 60 de ani, spune ca s-a intalnit cu presedintele SUA Barack Obama la Casa Alba si l-a rugat sa ii permita, din motive personale, sa demisioneze din functia sa.

„Dupa ce am fost casatorit timp de 37 de ani, am dat dovada de o judecata extrem de precara si am intrat intr-o relatie extraconjugala”, a scris David Petraeus. „Un astfel de comportament este inacceptabil, atat pentru un sot, cat si pentru un lider al unei organizatii ca a noastra”, a mai spus Petraeus.


Barack Obama a transmis, intr-o declaratie oficiala, ca a acceptat demisia lui Petraeus, multumindu-i pentru activitatea sa la CIA si pentru ca a condus trupele americane in Irak si Afghanistan.

Demisia lui Petraeus, brusca si neasteptata, pare sa puna capat carierei publice a unui om care a jucat un rol cheie in razboiul din Irak. Decizia risca sa conduca la o perioada de instabilitate in cadrul Agentiei Centrale pentru Informatii, care se confrunta cu reduceri bugetare si cu critici dupa moartea ambasadorului SUA, Chris Stevens, ucis la consulatul din Benghazi (Libia).

Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de informatii, Michael Morell, directorul-adjunct al CIA, va prelua interimarul functiei de director-general. Morell a detinut interimarul si dupa plecarea fostului director CIA Leon Panetta.

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-22956").on("click", function(){ $(".com-click-id-22956").show(); $(".disqus-thread-22956").show(); $(".com-but-22956").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});