Securitate sporita pentru Romania! Sistemul de aparare antiracheta de la Deveselu va deveni activ inainte de Craciun

Raw Life and Style

Sistemul de aparare antiracheta de la Deveselu va deveni activ pe 18 decembrie, a declarat miercuri, la Washington, pentru Radio Romania Actualitati (RRA), John Heffern, adjunct al asistentului pentru afaceri europene al secretarului de stat american.

John Heffern a participat, miercuri, la Biblioteca Congresului Statelor Unite, la o receptie dedicata Zilei Nationale a Romaniei.

Activarea sistemului de aparare antiracheta de la Deveselu la 18 decembrie „demonstreaza foarte, foarte puternic o buna guvernare, transparenta si lupta anticoruptie”, a declarat el, conform Agerpres.

Click pe aceeasi tema:  TOP 6 Avioane civile DOBORATE cu RACHETE, in situatii de conflict! FOTO

„Am fost foarte entuziasmat sa vad ce se s-a intamplat la Bucuresti in ultimele doua luni. Secretarul de stat (John) Kerry a calificat angajamentul Romaniei pentru o buna guvernare drept un model pentru alte tari”, a adaugat oficialul american.

Intrebat despre situatia de securitate din regiune, el a atras atentia ca exista „provocari de peste tot”. „Dinspre Est avem, desigur, probleme cu agresiunea Rusiei in Ucraina, avem probleme in Sud, de asemenea. Din perspectiva pozitionarii sale geografice si a angajamentului politic, Romania este importanta pentru noi, pentru a putea face fata acestor provocari”, a adaugat John Heffern.

Click pe aceeasi tema:  Cum ne afecteaza SANATATEA lumina albastra a telefonului mobil!
spre