Acasă World Secretul longevitatii a iesit la iveala! Una dintre cele mai batrane femei...

Secretul longevitatii a iesit la iveala! Una dintre cele mai batrane femei din lume a dezvaluit elixirul!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Una dintre cele mai batrane femei din lume a dezvaluit secretul prin care sfideaza varsta. Daisy Bastin, care are 109 ani, spune ca leguma sa preferata, ceapa, este cea care sta la baza longevitatii ei.

Femeia crede ca legumele au ajutat-o sa se simta mai tanara si au avut un efect benefic pentru piele. in mod remarcabil, Daisy Bastin inca isi gateste propria mancare in apartamentul ei din Glastonbury, Somerset, folosind intotdeauna ceapa proaspata.

„Nu as putea renunta la ceapa, ma ajuta sa ma mentin sanatoasa. De asemenea, face bine la ten”, spune femeia. Nascuta in Devon in 1908, Daisy Bastin spune ca un alt secret al longevitatii este sa ai prieteni si sa fii fericit, arata vocea.biz.

La randul ei, Emma Morano, cea care a fost cea mai batrana femeie din lume, sustinea ca ouale sunt secretul longevitatii. Consumand trei oua de gaina pe zi, dintre care doua crude, Emma Morano a ajuns la varsta de 117 ani. Morano, ultima persoana atestata ca s-a nascut in secolul al XIX-lea, a decedat luna trecuta la domiciliul ei din Verbania, Italia.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos