Acasă Utile Secretul frumusetii cu bani putini a iesit la iveala!

Secretul frumusetii cu bani putini a iesit la iveala!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Toate femeile isi doresc sa arate ca scoase din cutie fara sa scoata din portofel o avere. Din fericire exista un produs magic care are nenumarate intrebuintari.

Mascara

Cu ajutorul unei periute curate de mascara aplicati un pic de vaselina pe gene. Are efect de disciplinare si separare a genelor in loc de mascara.

Scrub pentru buze

Asa cum va spuneam intr-un material anterior, aplicati un strat mai gros de vaselina pe buze si dupa ce s-au hidratat bine buzele curatati buzele cu ajutorul unei periute de dinti. Astfel veti obtine un efect neted al buzelor, noteaza oanacuzino.

Hidrateaza cuticulele

Aplicati pe fiecare unghie si masati la nivelul cuticulelor. Vaselina o sa inmoaie cojitele si va lasa un aspect sanatos, lucios si estetic, mai ales daca o aplicati noaptea si o lasati sa actioneze pana dimineata.

Pentru stilizat parul

Daca vreti sa va prindeti parul rebel intr-o coada puteti aplica un pic de vaselina cu ajutorul palmelor si astfel veti obtine o stilizare a firelor rebele.

Gel pentru sprancene

Daca firele de sprancene nu stau prea disciplinate veniti cu un strat subtire de vaselina aplicat cu ajutorul unei periute de mascara.

Talpi catifelate

Lasati peste noapte sa actioneze un strat gros de vaselina aplicat pe talpi. Nu uitati sa impaturiti talpile cu sosete pe toata durata noptii.

Pentru a preveni petele de vopsea de par

Inainte a va vopsi parul aplicati pe frunte cat mai aproape de radacina lui, un strat subtire de vaselina. Astfel veti indeparta cu usurinta petele de vopsea.

Pentru persistenta parfumului

Daca vreti sa va reziste mirosul de parfum, in zona unde pulverizati aplicati inainte un strat subtire de vaselina. Aceasta formeaza o pelicula ce determina ca parfumul sa nu penetreze pielea si sa persiste mai mult.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos