1. Barbatul trebuie sa-si intretina femeia

Atunci de ce femeia ar avea nevoie de tine, daca nu esti de acord cu acest lucru? Doar pentru ca a fost candva indragostita de tine? Mi se frange inima cand aud istorii despre faptul ca barbatul nu-i da bani sotiei sale, pe care el insusi a ales-o candva. Unde este logica? Nu o faci fericita si nici pe altii nu-i lasi. Pe langa toate, nu faci decat sa dezvolti in ea calitatile masculine (pentru ca ea va trebui sa invete sa castige mai mult) astfel blocand dezvoltarea feminitatii, ceea ce la randul sau duce la inrautatirea relatiei voastre. in cele din urma, ea e femeie ce trebuie sa se bucure de viata si sa transmita aceasta stare de placere barbatului sau (chiar daca barbatului i se par irationale capriciile feminine).

Aici se ascunde o energie enorma pe care multi barbati o blocheaza. Este energia de crestere si succes a barbatului. inteleg ca economisirea bugetului familiar e un lucru bun, nu si cand e vorba de femeia pe care tu singur ai ales-o. Cu cat mai mult femeia se relaxeaza – cu atat mai mult succes vei avea.

2. Fii recunoscator

Nu trebuie sa-ti spun cat de pozitiv influenteaza recunostinta sincera a femeii asupra barbatului. in cazul femeilor actioneaza intr-un mod nu mai putin magic. Femeia iti pregateste cafeaua, pranzul, cina? Multumeste-o de fiecare data. Depune efort sa arate bine? Spune-i cat de mult insemna acest lucru pentru tine. iti daruieste gingasie? impartaseste cu ea senzatiile placute (sper ca cel putin ii spui ca sexul cu ea a fost cel mai bun din viata ta. De ce? Pentru ca femeia, ca si barbatul nu poate ghici gandurile.

Prin recunostinta inmultesti dorinta ei de a face ceva pentru tine cu si mai mult entuziasm si iubire. Daca percepi eforturile femeii ca ceva firesc, atunci singur sapi groapa tuturor lucrurilor bune. incepi sa apreciezi ceea ce ai, doar dupa ce pierzi…

3. Creeaza motive pentru ca femeia sa te admire

Stand pe canapea in fata televizorului si asteptand minuni din cer – nu e tocmai acel motiv. Barbatul devine mai bun, doar atunci cand obtine ceva (cand vede rezultatul). Da, pentru a obtine mai mult trebuie sa treci prin situatii stresante, urcusuri si coborasuri, insa pentru aceasta suntem barbati, aceasta este calea noastra.

Cum spunea Bill Gates: “intre canapea si fund dolarul niciodata nu zboara”.

4. Ajuta femeia sa fie slaba

Deschide-i usa, nu-i permite sa duca greutati, interzice-i sa faca ceea ce nu-i aduce placere. Nu-i place sa faca ordine, sa gateasca, sa spele? Poti angaja pe cineva, insa cel mai bine ar fi ca ea sa invete sa iubeasca treburile casnice. Exact, sa le iubeasca. Doar daca va face aceasta cu dragoste, va aduce in casa energia feminina extrem de importanta pentru barbat si pentru relatie, in general. Daca femeia ta lucreaza 40 de ore pe saptamana, scuze, dar ii va fi extrem de dificil sa invete sa iubeasca treburile casnice.

Sursa: relatii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.