Acasă Stirile zilei Se pun in vanzare biletele pentru Concertul RAMMSTEIN

Se pun in vanzare biletele pentru Concertul RAMMSTEIN

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Pe 1 noiembrie, de la ora 10.00, se pun in vanzare biletele la unul dintre cele mai asteptate show-uri ale anului viitor. Rammstein se intoarce in Romania in data de 28 iulie 2013, in cadrul Rock The City, festivalul care aduna laolalta cele mai mari nume ale rock-ului mondial.

Festivalul Rock the City 2013 va avea loc în 27 si 28 iulie, la Romexpo, Bucuresti.

Dupa prima aparitie la Bucuresti (Sonisphere 2010), trupa germana tanz-metal a castigat si mai multi fani in Romania, pentru ca dupa un concert Rammstein povestesti zile in sir despre cum a fost si incerci sa fredonezi muzica germanilor timp de cateva saptamani. Impactul este atat de puternic pentru ca Rammstein este o imbinare perfecta de muzica, energie, forta si spectacol.

Catalogata ca una dintre cele mai mari trupe de show din lume (a atras atentia chiar marilor regizori de film ai lumii, care au implicat trupa in diverse proiecte), Rammstein atrage atat prin forma, cat si prin continut. In afara de variatele efecte pirotehnice, elemente de recuzita mereu surprinzatoare, mastile cu diferite conotatii, plecarile prin mulțime si atmosfera incredibila, un show Rammstein aduce publicul foarte aproape de trupa, facandu-l, practic, parte in spectacol.

Continuand principiul „alte trupe canta, Rammstein arde!”, Rammstein revine la Bucuresti in 2013, cu un nou spectacol, numai la Rock The City!

Inainte de a anunta line up-ul complet, organizatorii vin cu o surpriza pentru fanii Rammstein: primele 2000 de bilete au reducere de 20%.

Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro.