Acasă Politic Se pregateste remanierea Guvernului Ponta?

Se pregateste remanierea Guvernului Ponta?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Nu exclud deloc sa aiba loc o remaniere cu ocazia Delegaţiei Permanente a PNL, a declarat presedintele PNL, Crin Antonescu, miercuri. La Delegatia Permanenta, care va avea loc pe 1 februarie, se vor face si evaluari ae ministrilor PNL bazate pe modul in care au luat decizii guvernamentale si au comunicat public.

Antonescu a fost intrebat daca la momentul Delegatiei Permanente a PNL se va lua in discutie si o eventuala inlocuire a lui Radu Stroe.

„Luam in discuţie activitatea tuturor ministrilor, in aceasta evaluare nu e deloc exclus ca in unele cazuri sa se procedeze si la remanieri. (…) Sunt niste criterii aproape universale (de evaluare a ministrilor, n.r.): modul in care au indeplinit partea lor, ministerul pe care il conduc, din programul de guvernare – in asta de fapt intra tot, intra decizii, intra management, intra bineinţeles comunicarea publica”, a declarat liderul PNL.

Antonescu a mai fost intrebat de ce nu i-a cerut demisia ministrului de Interne.

„Pentru ca nu are rost sa prejudec eu o decizie a partidului, pentru ca ne despart cateva zile, o saptamana practic de acest moment de bilanţ si pentru ca nu doresc, nu am facut-o niciodata, sa ma substitui eu partidului”, a mai spus presedintele PNL.

El a precizat ca Ramona Manescu si Cristian Busoi au avut mandate foarte bune pana acum.

Antonescu a mai fost intrebat daca, in situaţia in care ar fi fost in locul lui Radu Stroe, si-ar fi dat demisia de onoare.

„Asta este o istorie contrafactuala si nu va raspund la intrebarea asta, fiecare face ce considera de cuviinţa”, a replicat Antonescu.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos