Acasă World Se afla in coma si vroiau sa o deconecteze, dar o asistenta...

Se afla in coma si vroiau sa o deconecteze, dar o asistenta i-a pus mai intai bebelusul in brate… E uimitor ce s-a intamplat!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Femeia din imagine, pe nume Shelly Cawley, era in culmea fericirii ca va deveni mama. Sarcina a decurs in mare parte fara probleme insa, la un control de rutina realizat cu doar o luna inainte de nastere, doctorii au descoperit ca viitoarea mamica sufera de o maladie extrem de grava.

Au dus-o astfel de urgenta in sala de operatie pentru a realiza o cezariana, in speranta ca vor salva fatul si, astfel, vor putea sa o ajute si pe Shelly. Bebelusul venit pe lume era, din fericire, perfect sanatos.Shelly Cawley 2

Insa la cateva zeci de minute dupa operatie, mamica a intrat in coma, iar starea ei de sanatate s-a deteriorat atat de rapid incat doar aparatele o mai tineau in viata. Era practic moarta.

Nimeni nu mai avea nicio speranta insa, la un moment dat, unei asistente i-a venit ideea de a-i pune bebelusul in brate. Dupa cateva minute un adevarat miracol a avut loc!

Aparatele inregistrau o revenire a pulsului, iar in scurt timp Shelly s-a trezit din coma. Miracol sau legatura extrem de puternica intre mama si copil?

sursa: washingtonpost