Acasă Life Monden Scout Willis, fiica actorilor Demi Moore si Bruce Willis, arestata la New...

Scout Willis, fiica actorilor Demi Moore si Bruce Willis, arestata la New York

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Scout Willis, fiica in varsta de 20 de ani a actorilor Demi Moore si Bruce Willis, a fost arestata si incarcerata pentru o noapte la New York, dupa ce a consumat bauturi alcoolice si a prezentat politiei o carte de identitate falsa.

Scout Willis a aparut in fata unui judecator din New York si a fost acuzata de fals in acte publice si consum de alcool in locuri publice. A fost eliberata fara cautiune, dar va reveni in fata tribunalului new-yorkez pe 31 iulie, informeaza Reuters.

Fiica mijlocie a celor doi actori a fost surprinsa dimineata, in timp ce bea o bere in statia de metrou Union Square din Manhattan. Scout Willis, studenta la Universitatea Brown, a oferit mai intai politiei o carte de identitate falsa, sub numele Katherine Kelly, si abia mult mai tarziu a prezentat la control propriul document de identitate.

Consumul de bauturi alcoolice din recipiente deschise este ilegal in spatiile publice din New York, cu exceptia petrecerilor, a festivalurilor de sezon sau a altor evenimente similare.

Bruce Willis si prima lui sotie, actrita americana Demi Moore, au fost casatoriti intre anii 1987 si 2000 si au impreuna trei fiice: Rummer, nascuta pe 16 august 1988, Scout LaRue, nascuta pe 20 iulie 1991, si Tallulah Belle, nascuta pe 3 februarie 1994.