Acasă Stirile zilei Scene SOCANTE in timpul slujbei de Duminica intr-o BISERICA

Scene SOCANTE in timpul slujbei de Duminica intr-o BISERICA

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O biserica din Virginia, Statele Unite ale Americii, a impus un „dress code” de-a dreptul socant pentru comunitatea crestina. Problema este ca in acesta biserica imbracamintea este optionala, incepand cu pastorul si terminand cu ultimul credincios care intra in biserica, potrivit christianpost.com.

„Vino asa cum esti” este deviza membrilor acestui asezamant de cult.

Oamenii care vin la slujbele ce au loc in biserica Whitetail nu trebuie sa-si mai faca griji legate de cum sa se imbrace in ziua de Duminica. Pastorul Allen Parker sustine ca lui Dumnezeu nu-i pasa daca cei care cred in EL se imbraca sau nu.

„Daca Dumnezeu ne-a facut asa, cum am putea gresi? Nu exista sentimentul ca trebuie sa fii mai bun decat altii din punct de vedere fizic. Suntem oameni, avem cicatrici, fiecare este asa cum este. Aici invatam sa iubim si sa acceptam ceea ce suntem”, se apara pastorul.

Enoriasii mai spun ca nu este nimic cu tenta sexuala, ci este o eliberare de prejudecatile societatii.

„Aici nu exista nicio presiune sa pari ceva ce nu esti”, spune un credincios.

Cei care vin la aceasta biserica sustin ca in acest fel diferentele sociale se sterg si toti sunt egali in fata lui Dumnezeu.

Biserica se afla in cea mai vizitata statiune de nudisti din Virginia. Aceasta a fost deschisa in 1984 si este vizitata de 10.000 de oameni in fiecare an.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos