Scenariul secret prin care Dragnea o va instala pe Sevil Shhaideh premier!

Un cunoscut deputat PSD lanseaza o ipoteza halucinanta prin care Klaus Iohannis va fi ocolit pana la instalarea premierului dupa care Iohannis ar putea reveni in functie.

Iata care e strategia secreta a PSD – ului. Conform lui Eugen Nicolicea, liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, „tehnic” ar fi posibil un scenariu politic prin care coalitia PSD – ALDE sa il suspende pe presedintele Klaus Iohannis. Asta, fara ca suspendarea sa fie sa urmata de un referendum de demitere.

Click pe aceeasi tema:  Tariceanu facea coada la Popoviciu pentru a pune mana pe terenurile din Baneasa? Credeti ca a reusit?

Conform acestui scenariu, guvernul condus de Sevil Shhaideh ar fi instalat cat timp Iohannis e suspendat. Asta pentru că presedinte interimar ar deveni presedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

„Putem suspenda presedintele, dar fara sa mergem la referendum de demitere. Tehnic se poate si asa: il suspendam in Parlament, punem guvernu, apoi revocam hotararea Parlamentului de suspendare a presedintelui si nu mai facem referendum de demitere. Noi nu vrem suspendare, vrem linist”, a spus Nicolicea la România TV.

Click pe aceeasi tema:  Gabriel Oprea ii raspunde lui Iohannis: Nu demisionez, nu sunt vinovat
spre