Acasă Life Scapat temporar din catusele procurorilor DNA, Radu Mazare cauta gladiatori!

Scapat temporar din catusele procurorilor DNA, Radu Mazare cauta gladiatori!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Primarul Constantei se lauda ca a dat startul cautarilor de luptatori care sa reconstituie bataliile gladiatorilor si care sa participe la carnavalul din Mamaia, la care el va fi imbracat la fel ca celebrul Cezar.

“Imi bat capul sa organizez si sa gasesc luptatori pentru ca la carnaval in fata lui Cezar o sa fie prezentata si o lupta de gladiatori, vor fi prezentate scoli de gladiatori, echipamente si o lupta. Si acum trebuie luptatori. Cautam in tara, e destul de dificil”, a declarat Mazare, marti, la intrarea in sediul Politiei Judetene Constanta, unde se prezinta saptamanal, ca o conditie a eliberarii sale sub control judiciar.

Intrebat de ce este nevoit sa caute in tara asemenea luptatori, Radu Mazare a spus ca in Constanta nu exista.

“Noi nu avem luptatori care sa stie sa se bata precum gladiatorii. Avem mardeiasi, K1, K2, dar ca si gladiatori cu sabii, cu scuturi nu avem asa ceva”, a explicat primarul.

Prima editie din acest an a carnavalului din Mamaia va avea loc in 5 iulie, iar Mazare va fi costumat in Cezar, dupa ce primarul l-a mai intruchipat pe imparatul roman si la filmarile pentru videoclipul imnului statiunii Mamaia, intitulat „A lu’ Mamaia”. Cu acel prilej, Delia, interpreta melodiei, a fost costumata in Cleopatra.

Primarul nu se va costuma doar in Cezar in aceasta vara, el urmand sa mai interpreteze alte doua personaje istorice – Stefan cel Mare si Ramses.

Este pentru al treilea an consecutiv cand Mamaia gazduieste un asemenea carnaval, acesta fiind, de fapt, un spectacol oferit de cluburile din statiune, reprezentantii acestora defiland pe care alegorice si oferind apoi o reprezentatie de dans si muzica in Piateta Cazino.

Radu Mazare a purtat diverse costume la editiile anterioare ale carnavalului, fiind, pe rand, spartan, sultan, samurai, maharajah, rege britanic, Ludovic al XIV-lea, Nabucodonosor si Suleyman Magnificul.