Acasă Sanatate Scapa de CANCER in 42 de zile cu TRATAMENTUL TOTAL al unui...

Scapa de CANCER in 42 de zile cu TRATAMENTUL TOTAL al unui MEDIC AUSTRIAC!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Rudolf Breuss, un renumit medic austriac a gasit reteta perfecta pentru a scapa de cancer in doar 42 de zile printr-un tratament total cu care a vindecat peste 45.000 de bolnavi.

La 80 de ani, Rudolf Breuss a fost dat in judecata de Colegiul Medical Austriac, care considera acest tratament prea simplu si prea ieftin pentru a fi eficient si a da rezultate. Avocatul care l-a aparat era un fost bolnav de cancer pe care medicul il vindecase. Avocatul a prezentat listele cu bolnavii vindecati de cancer si marturiile tuturor acestora atestau succesul terapiei lui Breuss, numita “Tratamentul total al cancerului”. Medicul a fost achitat, insusi presedintele de pe atunci al Austriei, Rudolf Kirchschlaeger, intervenind pentru achitarea sa.

Metoda Breuss este foarte eficienta in cazurile incipiente de cancer, in cazurile in care corpul nu a fost iradiat. Organismul nu trebuie trecut brusc la acest tratament si revenirea la o dieta normala se face treptat. Nu se recomanda aceasta cura bolnavilor cu un organism foarte slabit, care nu ar rezista unei perioade indelungate de post.

Terapia Breuss este o metoda puternica de detoxifiere, de purificare a sangelui, si consta in consumarea unui suc de legume timp de 42 de zile, combinat cu ceaiuri de salvie, ceai pentru rinichi, ceai de napraznic si alte ceaiuri, in functie de afectiuni. Toate ceaiurile se consuma fara zahar.

Reteta suc:

– 300g sfecla;
– 100g morcovi;
– 100g telina;
– 70g cartofi;
– 30g ridiche chinezeasca;
Toate legumele trebuie sa provina din surse organice, se storc, apoi se filtreaza bine de pulpa si se bea numai sucul. Se consuma minim 125ml pe zi, recomandabil intre 250-500ml.

Schema de tratament:

– dimineata se bea incet jumatate de ceasca de ceai rece pentru rinichi;
– peste 30-60 minute, se beau 1-2 cesti de ceai cald de salvie, eventual cu adaos de sunatoare, menta si roinita;
– dupa 30-60 minute, se ia o inghititura de suc de legume bine insalivat (nu se inghite imediat, se amesteca bine cu saliva), apoi se repeta la un sfert sau la o jumatate de ora;
– la pranz si seara se bea iar ceai pentru rinichi, iar celelalte ceaiuri se pot consuma oricand, pe parcursul zilei.

Continuarea pe liviabonarov.ro