Nepoata Patriarhului Daniel sustine ca a fosta aruncata in strada de catre mama ei, desi era insarcinata.

Steluta Visan Ciobotea a ajuns in centrul atentiei dupa un scandal monstru in care a sustinut ca este nimeni alta decat fiica Patriarhului Daniel! Toata lumea a ascultat la drama femeii, care a sustinut ca a fost lasata de izbeliste de catre familia ei, nu oricum, ci chiar in perioada in care a dat nastere unui copil.

“A fost aruncata pe strada, in ploaie, cand era insarcinata in luna a opta, chiar de catre mama ei. La mijloc au fost niste interese financiare. Norocul Stelutei a fost baiatul care a luat-o apoi de sotie si s-au mutat in casa parintilor lui. El baiat bun, din familie de mineri. Problema este ca nicia cum mama fetei nu o lasa in pace si vrea sa-I ia copilul sis a-l dea la orfelinat, iar pe ea s-o declare nebuna in instanta, ca sa nu aiba vreun drept de mostenire”, a povestit Minodora Ilie, presedinte al fundatiei Omenia, prietena apropiata a Stelutei.

Ajutata de familia regala

Copilul pe care Steluta Ciobotea l-a nascut a fost botezat chiar de catre membrii Casei Regale, printul Paul si printesa Lia, care le-au devenit ulterior si nasi de cununie.
Evenimentul s-a intamplat anul trecut, in cadrul unui eveniment foarte restrains, iar toti au ramas uimiti de gestul Altetelor, cu atat mai mult cu cat Patriarhul nu a admis niciodata ca ar avea o fiica.

In acest moment, Steluta traieste cu o pensie de handicap de 300 de lei, corelat cu salariul de 1.200 de lei pe care il primeste sotul ei. Banii sunt insuficienti pentru trei suflete, insa, ajutorul vine nu din partea patriarhului, asa cum s-ar fi asteptat multi, ci de la socrii femeii, care locuiesc sub acelasi acoperis, cei care isi impart pensiile cu Steluta si sotul ei.

SCANDAL in familia Patriarhului! A fost aruncata in strada de mama ei desi era INSARCINATA!2

Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.