Acasă Stirile zilei SCANDAL dupa bairamul romilor de la Costesti! Patru persoane injunghiate, un Ferrari...

SCANDAL dupa bairamul romilor de la Costesti! Patru persoane injunghiate, un Ferrari incendiat! Vezi VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dupa bairamul de la Costesti, clanurile s-au luat la bataie cu cutitele la Dragasani si au dat foc unui Ferrari! Patru personae au fost injunghiate, iar doi dintre ei au fost operati la spitalul de urgenta din Craiova.

Conflictul a avut loc duminica dimineata, dupa ora 04.00, cand membrii clanului Oaie, din Dragasani, judetul Valcea, s-au intors acasa, informeaza Romania TV.

Doua victime, in stare grava, au fost deja supuse unor interventii chirurgicale, la Spitalul din Craiova.

Se pare ca invidia a fost cea care a starnit scandalul la Dragasani, pentru ca in cursul zilei de sambata unul dintre romii apartinand clanului Oaie, din Dragasani, si-a plimbat ostentativ masina Ferrari, pe o platforma.

Acesta a dus la petrecerea de la Costesti nu mai putin de 6-7 masini de lux, pe care le-a expus in fata celor peste 3.000 de participanti la targ.

Duminica dimineata, la ora 04.26, cand romii au ajuns inapoi in Dragasani, un vecin, probabil invidios pe spectacolul oferit de clanul Oaie, a dat foc la masina Ferrari, care se afla inca pe platforma.

Imediat afara au iesit toti romii din cartier, s-a iscat un scandal intre ei si in final si-au carat pumni si s-au taiat cu cutitele.

Patru persoane au fost ranite si duse la spital, doua aflandu-se internate la Dragasani, iar celelalte doua la Spitalul din Craiova, acestea din urma aflandu-se in stare grava. Cele doua victime sunt frati si au varste de 22 si, respectiv, 27 de ani. Ambii sunt membri ai familiei Bratianu.

Vecinii clanului Oaie, cei care au pus focul, sunt membrii ai familiei Haralambie Bratianu, una dintre cele mai bogate din Dragasani.

In ceea ce priveste starea ranitilor, Maria Fortofoiu medic specialist la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, a declarat: „Persoana de 22 de ani are plaga injunghiata lombara stanga, cu sange in cavitatea peritonala, iar cea de 27 de ani a venit cu traumatism toraco-abdominal, plaga injunghiata de trei centimetri la baza hemitoracelui stang.

In starea cea mai grava a fost tanarul de 22 de ani, dar acum sunt amandoi in afara oricarui pericol. Operatiile au durat de la ora 8.00 pana la ora 11.00. Ei sunt acum stabili, cu o evolutie buna, operatiile au decurs bine si se afla internati la sectia de terapie-chirurgie”.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos