Acasă Sanatate Sase probleme menstruale pe care femeile le ignora dar care pot ascunde...

Sase probleme menstruale pe care femeile le ignora dar care pot ascunde boli grave!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Nu este o problema foarte serioasa in cazul in care omitem un ciclu menstrual. Cu toate acestea, daca prezentam cateva simptome diferite sau probleme menstruale in timpul ciclului, trebuie sa acordam atentie acestora. De fapt, ginecologii ne avertizeaza cu regularitate in legatura cu aceste simptome si nu ar trebui sa ignoram aceste avertismente. Daca ati intampinat probleme cum ar fi sangerare redusa sau lipsa menstruatiei, aceasta ar putea fi o problema mai serioasa care necesita un consult specializat, ceea ce inseamna ca trebuie sa faceti o vizita ginecologului.

De asemenea, daca doriti sa fiti mai informati cu privire la acest subiect, continuati sa cititi. Va vom prezenta cateva dintre problemele menstruale carora ar trebui sa le acordati atentie.

Acestea sunt cele SASE probleme menstruale care ar putea ascunde ceva serios:

1. Tulburari hormonale

Unele simptome se pot agrava in timpul ciclului menstrual. De exemplu, daca aveti astm bronsic si daca va simti foarte rau cu o saptamana inainte de ciclu, aceasta nu este o simpla coincidenta. Acesta este un fenomen intalnit, marirea premenstruala, caz in care conditii precum depresia, artrita sau diabetul isi inrautatesc simptomele in timpul ciclului. Trebuie sa consulti medicul pentru a bea ceva inainte de ciclu, ceea ce te va face sa te simti mai bine.

2. Simptome ale sindromului premenstrual

Ceea ce este mai rau decat sindromul premenstrual este tulburarea dismorfica premensturala. Acestea includ simptome cum ar fi schimbari de dispozitie, pofte alimentare necontrolate, anxietate, depresie, pierderea  controlului si furia.  Toate acestea pot fi extrem de neplacute, dar totusi, daca vi se prescriu unele antidepresive timp de o saptmana sau o luna, acestea va pot ajuta foarte mult.