Acasă Stirile zilei Sapunaru a primit o clauza de reziliere a contractului de 6 MILIOANE...

Sapunaru a primit o clauza de reziliere a contractului de 6 MILIOANE DE EURO!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Conducerea clubului Real Zaragoza doreste sa ii propuna un nou contract fundasului Cristian Sapunaru, care a semnat in vara pe un an, si pentru ca romanul sa nu fie achizitionat de alta gruparea in iarna a stabilit o clauza de reziliere de 6 milioane de euro.

Jurnalul El Periodico de Aragon noteaza ca Sapunaru este cel mai bun dintre cei 13 jucatori achizitionati de Real Zaragoza in vara si a demonstrat ca este un fundas lateral de clasa.

“Jucatorul a semnat doar pe un an cand s-a despartit de FC Porto si a ales Zaragoza ca oportunitate de a-si relansa cariera. Si asta s-a intamplat. Zaragoza, dupa cum a anuntat Jimenez (n.r. – antrenorul Manolo Jimenez), va incerca sa obtina serviciile romanului si pentru sezonul viitor si, astfel, a decis sa ii ofere prelungirea contractului. Insa in «La Romareda» se intelege ca va fi foarte dificil ca Sapunaru sa fie tinut, cu toate ca pentru fotbalist ar fi greu sa plece in ianuarie. Zaragoza a stabilit o clauza de reziliere de sase milioane, o cifra linistitoare, astfel ca este practic imposibil ca un club sa plateasca aceasta suma pentru un fotbalist care va ramane liber de contract peste doar cateva luni”, mentioneaza El Periodico de Aragon.

Sapunaru si-a reziliat contractul cu FC Porto la 31 august si a semnat imediat cu Real Zaragoza, iar ceea ce nelinisteste conducerea clubului spaniol este faptul ca romanul va fi liber sa isi decida viitorul incepand din 30 iunie si in mod sigur vor exista grupari interesate, avand in vedere nivelul sau.

“Vom face totul posibil ca sa realizam un proiect bun, pentru ca el sa ramana”, a declarat Manolo Jimenez despre fundasul roman care are la Zaragoza un salariu anual de aproximativ 700.000 de euro.

CITESTE PE 24S.RO CELE MAI INTERESANTE STIRI DIN SPORT

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos