Acasă Stirile zilei Samsung si LG si-au invatat televizoarele sa se curbeze la comanda

Samsung si LG si-au invatat televizoarele sa se curbeze la comanda

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

LG si Samsung au prezentat la CES, care are loc in Las Vegas, televizoare cu ecrane curbate. Smecheria noua care a atras atentia asupra acestor gadget-uri este ca apasand un buton pe telecomanda, utilizatorul transforma televizorul sau plat in unul curbat si invers.

Cele doua modele de televizoarele arata diferit: dispozitivele Samsung au in jurul ecranului un cadru stationar atunci cand televizorul se curbeaza, in timp ce la modelul LG acesta lipseste. Detalii cu privire la „mecanismul” de curbare companiile nu au dezvaluit.

Unghiul de curbare al televizorului este ales de catre utilizator. La LG, distanta pe orizontala de la marginea stanga la cea dreapta a ecranului este cu 7,5 centimetri mai mica in pozitia curbata, decat in cea plata.

Samsung TV

Ambele televizoare au o rezolutie UHD (4K), dar modelul Samsung are o dimensiune a ecranului de 85 inch, in timp ce LG – 77 de inch. In plus, televizorul LG este echipat cu ecran OLED.

Totodata, producatorii precizeaza faptul ca Samsung TV este un prototip, in timp ce in comunicatul de presa al LG cuvantul „prototip” nu este folosit, dar nu se precizeaza nici momentul in care televizorul va fi dsiponibil spre vanzare sau pretul sau.

LG TV

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos