Acasă Stirile zilei Samanii din Peru au prezis cine va castiga Cupa Mondiala din Brazilia

Samanii din Peru au prezis cine va castiga Cupa Mondiala din Brazilia

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Prezicatorii peruani si-au unit fortele ca sa vada cine va triumfa la Cupa Mondiala de Fotbal. Brazilia a aparut in previziunile acestora, ca fiind marea castigatoare dupa o finala contra rivalilor de la Argentina.

 

„Am avut o viziune si aceasta Cupa Mondiala va ramane in America de Sud. Finala Cupei Mondiale se va disputa intre Argentina si Brazilia si va fi castigata de Brazilia”, a declarat Juan Osco, cunoscut drept „Samanul din Anzi”.

 

Samanii din trei regiuni din Peru si-au concentrat fortele la stadionul National din Lima intr-un ritual in care i-au invocat pe brazilianul Neymar, argentinianul Lionel Messi, chilianul Alexis Sanchez, portughezul Cristiano Ronaldo si alti mari jucatori.

 

„Am vazut pe altarul mistic culoarea albastra (Argentina) si galbena (Brazilial). Cele doua culori s-au amestecat si castigatoare va fi Brazilia”, a spus Osco.

 

„Este o finala de vins, o puternica forta pe care am simtit-o, Brazilia va pune capat blestemului de pe Maracana – victoria Uruguayului la Cupa Mondiala din 1950 in fata Braziliei – si-l va uita odata pentru totdeauna”, a mai spus Osco, care a mentionat ca Spania va ajunge in semifinale.

 

La randul sau, samanul Julio Huaylas din Trujillo, agitand trei cranii, a prezis ca selectionata statului Chile, aflata in grupa B cu Spania, Olanda si Australia, va fi surpriza turneului si va ajunge in semifinale.

 

„Chile va suprinde, deoarece echipa a progresat”, a mentionat Hayles.

 

Cele trei cranii reprezinta vitalitatea, sanatatea si lupta jucatorilor care vor evolua la Cupa Mondiala.

 

„Am dat cu lamai peste fotografia lui Messi pentru a-l intari si a-l vindeca de raul de care sufera. Messi si Neymar vor fi campionii Mondialului”, a mai spus Hayles.

 

Cupa Mondiala incepe, joi, la Sao Paulo, cu meciul Brazilia – Croatia. Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos