Acasă World Salvat de la moarte de un rechin! Viata i-a oferit a doua...

Salvat de la moarte de un rechin! Viata i-a oferit a doua sansa!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un american a fost atacat de un rechin si a ajuns la spital in timp util pentru a fi salvat dar ceea ce este de-a dreptul surprinzator este ca medicii i-ai descoperit cu aceasta ocazie o tumoare intr-un stadiu operabil. Dupa operatie, Eugene Finney este in afara oricarui pericol. „Daca nu m-ar fi atacat acel rechin, nu as fi mers la spital si nu as fi stiut ca aveam cancer. Am avut cu adevarat noroc. E ca si cum viata mi-ar fi oferit o a doua sansa”, a spus americanul.

Americanul, aflat in vacanta cu familia sa in California, a fost atacat de un rechin in timp ce inota in ocean, insa acel moment inspaimantator i-a salvat totusi viata, informeaza fr.news.yahoo.com, citat de mediafax.
Putini oameni pot sa spuna ca au fost salvati de la moarte de atacul unui rechin, insa Eugene Finney este cu siguranta unul dintre ei. Aflat in vacanta cu familia pe coasta californiana, Eugene a fost la un pas de a trai o drama ingrozitoare.
In timp ce inota in ocean, americanul a fost atacat de un rechin: „Ceva m-a atins in spate, era o senzatie ciudata, pe care nu o cunoscusem niciodata pana atunci. Socul a fost puternic si l-am resimtit ca o lovitura de maciuca”.
Aflat inca in stare de soc, Eugene a ajuns cu greu la tarm. Abia atunci fiica lui a remarcat o plaga impunatoare si insangerata pe spatele tatalui ei. Cu toate acestea, Eugene a refuzat sa mearga imediat la spital si a preferat sa se odihneasca.
„In acea noapte, am simtit o durere intensa la nivelul toracelui si spatelui”, spune el. In dimineata urmatoare, a trebuit sa se supuna in fata evidentei: consultarea unui medic era inevitabila.
Familia a mers imediat la spital. Dupa o serie de teste, Eugene a trebuit sa se confrunte cu un diagnostic pe care nu il anticipase. „Medicii au gasit o tumoare la rinichi de marimea unei nuci. Era un cancer”, spune el.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos