Acasă World S-au implinit previziunile astrologului Joy Ayyad privind Rusia! Isi va tipari Rusia...

S-au implinit previziunile astrologului Joy Ayyad privind Rusia! Isi va tipari Rusia cu aliatii o noua moneda?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Joy Ayyad o cunoscuta prezicatoare din Egipt care se ocupa de astrologie si numerologie spunea ca in 2014 Rusia va schimba harta lumii si ca Moscova va trebui „sa lupte impotriva unui mare atac terorist”. In acelasi timp ea mai spunea ca Rusia va deveni liderul unei noi coalitii militare si economice si vor tipari o noua moneda. Pana acum realitatea arata ca Rusia s-a aliat cu Siria, China, Iran impotriva teroristilor din Statul Islamic, dar cine garanteaza ca odata functionala coalitia nu se vor schimba tintele? Cine spune ca nu este posibil ca tarile arabe, China si Rusia nu ar putea avea o uniune economica… Eurasia si ca nu ar putea tipari o noua moneda ce ar putea ingenunchea usor dolarul american si mult incercatul, in ultima perioada, euro!?

 

„Va reusi gratie structurilor sale de aplicare a legii si datorita unor anumite tehnologii despre care nu se stie, insa care in realitate sunt cele mai desavarsite din lume. In acelasi timp, si Emiratele Arabe Unite vor lua masuri impotriva teroristilor, implementand sentinte cu moartea pentru teroristi. Joy Ayyad a mai subliniat ca Rusia va redeveni iarasi o mare putere in lume, intorcandu-se la influenta sa anterioara in lume si castigand mai multa greutate politica decat America sau China. Este posibil ca Rusia sa initieze chiar crearea unei noi monede independente. Totodata, marturisea ca Egiptul isi va recastiga rolul sau de lider printre Statele Arabe si ca intre Rusia si Egipt se va forma o uniune stabila. Aceste doua tari se vor apropia in 2014 si ambele, dupa anumite nenorociri, vor ajunge la impliniri. Conform prezicatoarei, viitorul conducator egiptean care va aduce prosperitate si victoriei tarii va avea trei de “M” in numele sau.”

Ayyad este extrem de respectata gratie previziunilor sale din trecut care s-au dovedit corecte de-a lungul timpului.

Ea a prezis inlaturarea presedintelui Mohamed Morsi atunci cand pozitia sa nu parea amenintata cu nimic, a prevazut atacul terorist din biserica al-Qiddissin din Alexandria, moartea vicepresedintelui Egiptului Omar Suleiman, cutremurul din Iran, uraganul din Statele Unite, “primavara araba” si conflictul din Siria. La sfarsitului lui 2013 vorbea despre o calamitate naturala care va afecta Egiptul si anume caderea de zapada. Intr-adevar, in decembrie 2013, a fost prima oara cand dupa 112 ani zapada s-a asternut peste Cairo.

Joy Ayyad are studii de specialitate in arta franceza, insa este pasionata de domeniul astrologiei si al numerologiei. In decembrie 2013, intr-un interviu acordat revistei voiceofrussia.com, ea spunea: “In general, se vor schimba multe in lume foarte curand. Cele mai importante evenimente care au determinat inceputul unei noi ere au avut deja loc in 2013. Pana acum, multe dintre aceste evenimente sunt ascunse lumii, insa vom afla despre ele mai tarziu. Si acum trebuie sa asteptam cu totii vremuri noi. Sunt pe cale sa vina.”

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos