Acasă Stirile zilei Stiinta S-au adeverit predictiile lui Nostradamus legate de Ucraina, relatiile UE si SUA,...

S-au adeverit predictiile lui Nostradamus legate de Ucraina, relatiile UE si SUA, respectiv AL TREILEA RAZBOI MONDIAL! Ce ne asteapta?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Rasfoind paginile de internet despre predictiile lui Nostradamus si alti profeti si profetiile lor legate de situatia din Ucraina, relatiile tensionate dintre Uniunea Europeana si Statele Unite ale Americii, respectiv premisele inceperii unui nou razboi mondial, am gasit un articol foarte interesant.

Articolul a fost scris oarecum temator in anul 2010 si il puteti gasi pe yuppy.ro. Nu este scris de curand si antedatat cum mai fac chiar si unele publicatii prestigioase, deoarece este indexat de atunci in paginile google. Tinem sa remarcam ca in afara de temerea autorului de a nu fi pus la zid de cititori, articolul este o oglindire fidela a realitatii pe care o traim in zilele noastre, dar regasim si o parte din predictii pentru perioada urmatoare…

Dezvaluirile lui Snowden au pus cap in cap SUA si UE, Crimeea este pe un butoi de pulbere, iar Rusia se pregateste asiduu de razboi!

Cele mai savuroase sunt ca de obicei comentariile cititorilor!

Iata cum suna articolul din yuppy.ro!

Un domn fascinant pe numele sau Michel de Notre Dame sau Nostradamus ca sa sune infricosator, parese ca ar fi facut ceva predictii si despre un nou razboi mondial. Problema cea mai mare este ca acesta ne va prinde si nu vom mai putea discuta relativ detasati, asa cum am facut cu celelalte doua. Vai de noi.

Nostradamus zice ca Tigrul nu aduce o perioada buna, pe 11 noiembrie anul 2010 urmand sa inceapa lupta intre SUA si Europa de vest, intre Franta si Marea Britanie si un conflict urias in peninsula Crimea.

Profetul mai spune ca Europa se va prapusi din punct de vedere economic, taman acum cand unele state dau sa iasa din criza. Colac peste pupaza, in Marea Neagra se va produce o catastrofa avand la baza hidrogenul sulfurat, cel cu care se hranesc unele bacterii dar nu lasa majoritatea vietuitoarelor sa-si duca traiul… 50 de milioane de rusi vor pieri in razboi, patru lideri vor cadea si un nou razboi va incepe dupa o scurta perioada de pace. O pasare imensa va trece peste SUA, eliberand o bomba. Oamenii vor plange cu lacrimi de sange…

Tabloul este intr-adevar inspaimantator dar si hilar pe alocuri. In primul rand, ce ar avea de impartit SUA cu Europa de vest? Cu rusii mai intelegem, dar cu Franta, Germania, Spania? Toate aceste tari sunt prinse in UE, care depaseste ca putere, din aproape toate punctele de vedere, SUA. Partea ce mai frumoasa este ca, dincolo de tot scepticismul din lume, exista o infima probabilitate ca toate acestea chiar sa se intample, caz in caz ne va cam disparea zambetul de pe buze. Omul a prezis multe alte lucruri care chiar s-au intamplat. La fel si cu acel calendar maya care anunta sfarsitul lumii in 2012, cand de fapt calendarul lor se termina atunci, dar toti se sperie intr-o ecuatie in care orice este practic posibil. Previziunile se adeveresc sau sunt infirmate. Trebuie numai sa se ajunga la timpul potrivit, pentru a compara textul cu realitatea.

Putem sa pornim de aici un exercitiu interesant. Sa devenim profeti si sa facem previziuni! Sa vedem cele mai tari previziuni in comentarii! Cat despre Nostradamus, vom trai si vom vedea…