S-a inventat CIOCOLATA cu jumatate de GRASIME

Ciocolata da dependenta si foarte putine persoane rezista tentatiei.
Dependentii de ciocolata care au cautat timp de ani de zile un raspuns la intrebarea „ciocolata in plus, dar fara celulita?” au primit acum un raspuns, scrie CNN.

Chimistii sunt cei care ofera solutia, desi putini s-ar fi gandit ca tocmai ei vor face asta.

Specialistii din Marea Britanie au reusit sa reduca cantitatea de grasime la jumatate, dar sa pastreze si gustul delicios de ciocolata.

“Noua formula contine o cantitate infima de suc de fructe, care înlocuieste 50% din triglyceride”

a declarat doctorul Stefan Bon.

Click pe aceeasi tema:  FOTO Uite cum arata noile Dacii Logan si Sandero! Iti plac?

Cantitatea optima pentru aceste bule este mai mica de 30 microni, astfel ca permite ca grasimea sa fie inlocuita fara a se pierde structura chimica corespunzatoare.

Bon spune ca ciocolata va avea putin gust de fructe, dar vor extinde cercetarile pentru a fi folosita apa si o cantitate mica de vitamina C, pentru inlocui aroma de suc de fructe.









spre