Acasă World Rusii sunt in alerta! LUMINI MISTERIOASE lumineaza cerul in regiunea Stavropol!

Rusii sunt in alerta! LUMINI MISTERIOASE lumineaza cerul in regiunea Stavropol!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O imensa lumina alb-albastra a inundat cerul Rusiei in regiunea Stavropol a intrigat locuitorii din zona. Fenomenul inexiplicabil a avut loc luni, in jurul orei 00:39 (ora locala). Evenimentul luminos a fost filmat cu camera video instalata la bordul unei masini, scrie Russia Today. 
Despre fenomen, oamenii din zona diverse teorii, de la exercitii militare, avarie la reteaua de electricitate, Aurora Boreala, prabusirea unui asteroid, pana la …OZN-uri. „Am fost foarte speriata cand am vazut acea lumina imensa, deja ma bagasem in pat. La un moment dat, ceva foarte puternic a luminat tavanul camerei”, a declarat o femeie din orasul Stavropol.

Cerul intunecat din zona orasului Stavropol a devenit orbitor pentru cateva secunde luni, 16 martie. Un sofer a filmat imaginile cu camera din masina si le-a postat ulterior pe YouTube, materialul video strangand peste 30.000 de vizualizari.

Oficiali din serviciile de meteorologie spun insa ca fenomenul nu are cauze naturale si ca, mai degraba, sursa luminii este localizata undeva pe pamant.

sursa: jurnalul.ro