Rusia poate sterge SUA de pe suprafata pamantului! Care este planul… pur si simplu?

Raw Life and Style

Rusia poate sterge Statele Unite ale Americii de pe suprafata pamantului atacand doua puncte strategice extrem de sensibile pentru americani. Planul este de a bombarda vulcanul Yellowstone, din statul american Wyoming, si Falia San Adreas.

Un articol publicat zilele trecute de Konstantin Sivkov, presedintele Academiei pentru Probleme Geopolitice din Rusia, a starnit controverse in presa de peste Ocean. In materialul sau, Sivkov a subliniat faptul ca, in contextul in care NATO continua sa ia atitudine impotriva Rusiei, liderul de la Kremlin ar putea sa ia cateva decizii cu efect dezastruos pentru Statele Unite ale Americii, relateaza Business Insider.

Click pe aceeasi tema:  HOROSCOP 24 martie 2015! Optimismul si speranta sunt in floare!

Printre optiunile pe care Rusia le-ar avea la indemana pentru „distrugerea completa a dusmanului” s-ar afla si lansarea unui atac nuclear asupra vulcanului Yellowstone, din statul american Wyoming, sau asupra Faliei San Adreas, sustine Sivkov.

In ultimii 2,3 milioane de ani, Yellowstone a erupt violent de trei ori, acoperind partea de nord a Americii cu cenusa. Cum oamenii de stiinta sunt de parere ca vulcanul ar putea erupe din nou intr-un viitor apropiat, un atac al rusilor asupra ar putea fi factorul declansator, mai crede Konstantin Sivkov.

Click pe aceeasi tema:  7 bauturi energizante care nu contin cofeina

„Consecintele ar fi catastrofale pentru Statele Unite, o tara ar disparea pur si simplu”, a scris Sivkov.

Efectele ar fi similare si in ceea ce priveste atacarea Faliei San Adreas, ce se intinde de-a lungul coastei statului California.

„Detonarea unei bombe nucleare in zona respectiva ar putea conduce la aparitia unor fenomene catastrofale, precum un tsunami care ar distruge complet infrastructura Statelor Unite”, a mai afirmat Konstantin Sivkov in materialul sau.

surse: gandul.info, nasul.tv

spre